Widok

potrzebuje stabilnosci

czuje sie bardzo samotna. Chcialabym poznac kogos kto byc moze czuje sie tak jak ja i chcialby to zmienic lub chociaz pogadac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukasz barana który by cie utrzymywal.
Baby takie są niestety
ignorując wypowiedz typowego barana zapytam czy nie chciała być powiedzieć czegoś więcej o sobie.
ew. żeby uniknąć innych bystrych wypowiedzi brzydszej płci możesz zostawić jakiś kontakt do siebie.
I don't suffer from insanity... I enjoy every minute of it...
czesc ja tez potrzebuje stabilnosci mam na imie mirek mam 36 lat jak masz ochote podaje kontakt 692255862 pozdrawiam 11 bede juz w polsce to mozemy sie spotkac?
To napisz do mnie.Ja też czuję się samotny i chciałem to zmienić.Mój e-mail to: tomdet6@wp.pl
Stabilność kojarzy się chyba z brakiem znaczących zmian, a poznawanie kogoś kto miałby zwalczyć Twoją samotność to dość duża zmiana, coś co wprowadzi w Twoim życiu spore zamieszanie. Zwłaszcza w tym życiu uczuciowym. Na pewno przez jakiś czas nie będzie mowa o stabilności...
Chyba że masz coś innego na myśli?

Pozdrawiam

PS: Samotny się nie czuje, ale zawsze z chęcią porozmawiam (na odległość).
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
czesc tobie piotr z hamburga / tczewa 42lata sam odpisz na /piotrhamburg@op.pl/ piotr
czesc tobie piotr 42lata sam z HAMBURGA/TCZEWA napisz do mnie piotrhamburg@op.pl
Prawdziwy desperat
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
PIOTR Z HAMBURGA /TCZEWA 42LATA SAM BEZ PROBLEMOW CHCIALBYM CIE POZNAC MOI ADRES /piotrhamburg@op.pl/ odpisz piotr
.. odezwij się
tom32s@tlen.pl
pozdrawiam serdecznie Toma

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry