Widok

powiatowy zespół ds orzekania o niepełnosprawności Gdynia

Witam.
Będę w poniedziałek składać wniosek o ustalenie stopnia niepełnosprawności w Powiatowym Zespole w Gdyni. Pierwszy raz składam taki wniosek, więc jeśli ktoś kto ma to za sobą mógłby chociaż krótko opowiedzieć jak wyglada taka komisja, to byłabym bardzo wdzięczna. Chodzi mi głównie o to, jak jest w Gdyni, również czy jest tam np. jakaś osoba wredna, niemiła. Również interesuje mnie jak długo czeka się na termin komisji.
Jeśli nie chcecie pisać tutaj, to piszcie na mojapoczta181@wp.pl
Z góry dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na początek rozmowa z doradca zawodowym lub pracownikiem socjalnym, następnie wizyta u lekarza orzecznika zw. z danym schorzeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Termin komisji - do 30 dni. A z czym idziesz? i tak właściwie po co? Nie lepiej od razu do Gdańska? (ZUS).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Feromony (8 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry