Widok
Wybrałam się do http://irf.edu.pl/profesjonalne-powiekszanie-ust/#page-content tak dobrego efektu się nie spodziewałam.
Ja tam powiększałam. Co chcesz wiedzieć? Wstrzykiwali mi w usta kwas hialuronowy. Udało się zmienić nieco ich kształt na czym mi zależało. Efekt naturalny. Nie jest to na pewno efekt jak u niektórych polskch celebrytek z pudelka ( a tego sie obawiałam ). usta są nieco opuchnięte po zabiegu, ale po kilku dniach wygladają już normalnie. Jestem 10 miesięcy po zabiegu. Usta zaczynają się juz zmniejszać i wracać do normy. Na miejscu powiedzieli mi ,ze efekt będzie trzymał się do ok 12 miesięcy i widzę,że jest tak realnie.
No za przyjemne to nie jest, ale da się wytrzymać. Dostałam znieczulenie, tak wiec aż tak bardzo mnie nie bolało.Plus za to,ze trwało to krótko. A i jeszcze jedno. Nie wiem czy zdecydowałabym się na taki zabieg powiekszania ust z przyjazdem do domu .Wolałam mieć to wykonane przz kogoś doświadczonego, porzadnie.Na miejscu zrobli mi również probę uczuleniową.
Płaciłam coś koło tysiąca. Nie żałuję jednak bo czuję się o wiele lepiej. Poza tym to,że powiekszałam usta widzą jedynie osoby, które mnie wczęsnije znały.Jakby ktoś nieznany mnie zobaczył to nie powidziałby,ze powiekszałam. Pytasz się o kontakt do kliniki na Skłodowskiej tak? Bardzo proszę: 513 350 082 .
To okropne i nienaturalne.
Powiększyłam http://irf.edu.pl/profesjonalne-powiekszanie-ust/ delikatnie ale różnica jest warto w siebie inwestować.
Oj nie. Wszystko zależy od danej kobiety. U jednej usta mogą byc bardziej spuchnięte. u innej o wiele mniej. Nie musisz sobie tak mocno powiekszac ust. Wystarczy powiedziec lekarzowi.U mnie jest tak naturalnie, ze ktoś kto mnie nie znalł nie mógłby powiedziec,że sobie usta powiekszałam .A jednak twarz wygląda lepiej.
Co do opuchlizny to przez kika dni chodzisz jak karp. Ale potem wszystko wraca do normy.
Co do opuchlizny to przez kika dni chodzisz jak karp. Ale potem wszystko wraca do normy.
Też się czaiłam żeby powiększyć usta, ale szczerze, to bym odradziła to (za dużo o komplikacjach się słyszy) a zamiast tego po prostu zrobić permanentny makijaż. W gdańsku nikogo nie polecę, bo ja byłam w Warszawie u pani Magdaleny Bąk. Pełen profesjonalizm, usta wyglądają na pełniejsze, większe, ale bez żadnego kwasu. Jeśli już się decydować to tylko tam. Zobaczcie efekty na stronie pani Magdy i sami oceńcie, ale według mnie sto razy lepsze niż zabawa z kwasem :)
Jeżeli chodzi o bezinwazyjne powiększanie ust - jest takie plastikowe "urządzenie", które się zasysa kilka razy na chwilę i wtedy usta stają się większe na kilka godzin. Nie pamiętam jak to cudo się nazywa, ale daje radę. Ostatnio użyłam tego przed imprezą (koleżanka pożyczyła) i muszę powiedzieć, że efekt utrzymywał się całą noc :)