Widok
Płaciłam coś koło tysiąca. Nie żałuję jednak bo czuję się o wiele lepiej. Poza tym to,że powiekszałam usta widzą jedynie osoby, które mnie wczęsnije znały.Jakby ktoś nieznany mnie zobaczył to nie powidziałby,ze powiekszałam. Pytasz się o kontakt do kliniki na Skłodowskiej tak? Bardzo proszę: 513 350 082 .
No za przyjemne to nie jest, ale da się wytrzymać. Dostałam znieczulenie, tak wiec aż tak bardzo mnie nie bolało.Plus za to,ze trwało to krótko. A i jeszcze jedno. Nie wiem czy zdecydowałabym się na taki zabieg powiekszania ust z przyjazdem do domu .Wolałam mieć to wykonane przz kogoś doświadczonego, porzadnie.Na miejscu zrobli mi również probę uczuleniową.
Ja tam powiększałam. Co chcesz wiedzieć? Wstrzykiwali mi w usta kwas hialuronowy. Udało się zmienić nieco ich kształt na czym mi zależało. Efekt naturalny. Nie jest to na pewno efekt jak u niektórych polskch celebrytek z pudelka ( a tego sie obawiałam ). usta są nieco opuchnięte po zabiegu, ale po kilku dniach wygladają już normalnie. Jestem 10 miesięcy po zabiegu. Usta zaczynają się juz zmniejszać i wracać do normy. Na miejscu powiedzieli mi ,ze efekt będzie trzymał się do ok 12 miesięcy i widzę,że jest tak realnie.