Widok

powiększenie obrączki-czy znacie dobrego jubilera/złotnika???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j/w proszę Was Kochane o pomoc czy znacie kogoś godnego polecenia??? mam straszne problemy z zakładaniem i zdejmowaniem obrączki..i troszkę zależy mi na czasie bo staje się to męczące... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, a gdzie relacja slubna???, jesli chodzi o zlotnika to polecam Ci sklep pod filarami w Gdańsku na przeciwko parlamentu
gosik podobno jednym z najlepszych jest jacobson na mariackiej;)
Bardzo dobry i niedrogi na Wajdeloty we Wrzeszczu jest Złotnik.
Robi super i dokladnie naprawde ,moze nie ma 'super salonu'ale klientow ma co ine miara...;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
z czystym sumieniem mogę polecić jubilera we Wrzeszczu na ul.Danusi 1, my i nasi znajomi robiliśmy tam obrączki ślubne,pełen profesjonalizm i sensowne ceny.POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Dziewczyny dziękuję bardzo za podpowiedzi jak zawsez jesteście niezawodne :) Umchi jakoś tak zleciało, że nie zdążyłam z relacją myślałam że po ślubie czas zwolni ale niestety :P postaram się poprawić :)
od złotnika z ul.Danusi mam pierścionek zaręczynowy :) i teraz(z okazji urodzenia naszej dzidzi) będziemy zamawiać dla mnie kolczyki do kompletu :)

obrączki mamy od Pana Suchowiera z Wrzeszcza - koło salonu Beauty :) polecam - zresztą jak wiele Forumek na przestrzeni kilku lat ;)
Złotnik Gdynia Cechowa na tyłach poczty, bardzo kompetentny i zarazem tani, polecam, powiększałem pierścionek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam Pana Jackobsona.

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry