Widok

poznaliście się....?

Drogie Kobitki,
powiedzcie, gdzie poznałyście swoich mężów, facetów, partnerów?

proszę o romantyczne opowieści i wskazówki gdzie się wybrać z pięknym uśmiechem i trzepotaniem rzęs ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie doradzę bo musiałabyś się cofnąć do czasów liceum :))) nie wiem gdzie obecnie można się wybrać by znaleźć fajnego faceta :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w liceum już byłam przez 3 lata ;))) teraz zaczynam 5. rok chodzenia na studia. rozglądam się, uśmiecham, chadzam na kawy, do kina i na koncerty i nie znajduję, a ciągle za kimś tęsknię....
bo licealne miłości sa najlepsze ;D mój trwa od 1 klasy ogólniaka a studia już skończyłam, także chodziło mi o tą ciągłość ale faktycznie to mogło nie wynikać z mojej wypowiedzi. Nie zmienia to jednak faktu, że jak patrzę na facetów mało który jest interesujący czy nadający się na partnera dlatego cieszę się, że mój związek trwa. Chyba miałam szczęście :) Tzn mam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My poznaliśmy się na czacie na wp.pl :)
2 tygodnie rozmów na gadu, potem spotkanie w realu, potem kolejne :)
I tak minęły 3 lata jak jestesmy razem, a niedługo pół roku po ślubie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a nas polaczylan asza-klasa..okazalo sie,ze moj maz jest kolega z podstawowki mojej siosrty..i tak poszlo..pisanie wiadomosci na nk, pozniej gg,sms i spotkanie..jedno,drugie..i tak jzu 3 lata a prawie 2 miesiace po slubie:-)
stare dzieje, jeszcze liceum, mąż dawał mi korki z angola przed maturą ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polski język trudna mowa....
Ciekawie oceniasz facetów skoro patrząc jesteś w stanie stwierdzić, że mało który jest interesujący. Chyba nie wystarczy spojrzeć na faceta (i kobietę) żeby móc go (ją) ocenić, prawda? Warto by jeszcze trochę porozmawiać, lepiej go (ją) poznać itp.
A może Ci co się Tobie nie podobają będą idealni dla innych na partnera?
PS. Ja proponuję skorzystać z serwisów randkowych - tak poznaliśmy się z moją Żoną i jesteśmy bardzo szczęśliwą rodziną.
Michał odpuść sobie i daj mi spokój. Dla mnie najważniejsze pierwsze wrażenie ale nie tylko. Jestem w związku ale gdybym nie była to przez te kilka lat żaden facet nie był potencjalnie DLA MNIE. Mam wielu wspaniałych kumpli którzy zasługują na kochające ich kobiety ale ja nigdy bym z nimi nie mogła być. I Ci o których pisałam to nie ludzie których oceniam po pierwszym wrażenie tylko są to ludzie których znam wiele lat i o nich piszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Emenems z nami było podobnie. Będąc w I klasie liceum mój mąż udzielał mi wówczas korepetycji z matematyki. Został polecony przez naszego wspólnego kolegę. Od tamtej pory jesteśmy parą - 8 lat (z małym hakiem) razem, w tym niedługo 4 po ślubie :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
A dlaczego mam odpuścić i dać Tobie spokój?
A skąd masz pewność, że gdybyś nie byłaś w związku to nie zainteresowałabyś się tymi facetami o których teraz mówisz, że nie są dla Ciebie? Czyżbyś była Merlinem czy kimś takim?
Dla mnie to jest proste - skoro piszesz, że:"jak patrzę na facetów mało który jest interesujący czy nadający się na partnera" to przekaz jest jasny - uważasz, że faceci na który patrzysz nie nadają się na partnera i są mało interesujący.
Ja poznałam męża 10 lat temu zupełnie przypadkowo brat mojej koleżanki
po roku byliśmy już małżeństwem :)
My też się poznaliśmy na czacie wp.pl! :) Rok pisaliśmy ze sobą, dzień w dzień a raczej noc w noc :P Później spotkanie, chociaż dzieliła nas cała długość Polski.. Wywiozłam go za granice i tak ponad 4 lata razem. Do ślubu jeszcze troche, ale jest już w planach :)
Mój mąż to brat koleżanki mojej najbliższej przyjaciółki :) Spotkaliśmy się przypadkiem, coś zaiskrzyło, przyjaciółka przez pół roku pracowicie nas ze sobą swatała, i teraz po trzech latach jesteśmy małżeństwem:)
Na sympatii.pl :) Kto by pomyślał co ? :)
No to mnie z mężem poznał mój były:))) byli to kumple z jednego "podwórka" ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I była to jedyna "dobra" rzecz , którą zrobił bo cały związek był totalną porażką...
pierwszego faceta który został moim mężem poznałam przez chłopaka z którym byłam , polecił mi go jako dobrego korepetytora :) po rozwodzie kolejno: na imprezie w bacówce, kolejnego na plaży , dwóch w pracy i obecnego na sympatii.pl , tak naprawdę poznaje się facetów wszędzie najszybciej jednak przez internet
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Generalnie miejsce poszukiwań uzależniłabym od tego co chcesz osiągnąć. Czy faceta na jeden raz czy raczej coś dłuższego. Ja swojego niedoszłego spotkałam na uczelni.
Moj maz to kolega mojej bylej przyjaciolki faceta:) poznalismy sie na plazy, wtedy nie zaintersowalismu sie soba bo wyjezdzal na pol roku, gdy wrocil spotkalismy sie na imprezie, i wtedy walnela w nas mega strzala :) dzis mamy 9 miesiecznego synka, jestesmy pol roku po slubie a niedlugo beda dwa lata zwiazku. dla niektorych to za malo na slub i dziecko, ale gdy ludzie tak bardzo sie kochaja to uwazam ze nie ma na co czekac:) mysmy nie chcieli:)

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

do góry