Widok

poznam kobietę

poznam kobietę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
krótko i na temat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"poznam kobietę"

Życzę powodzenia.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
@Cross dlaczego życzę powodzenia?

Myślę, ze nie jedna kobietę w życiu poznał i wiele pozna, czy to pani w sklepie, na poczcie, koleżanki w pracy itp. ;-)

no cóż... treść tak lakoniczna, że tylko to przyszło mi do głowy :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Majka
Crossowi zapewne chodziło o to, że kobiety nie da się poznać w sensie zrozumieć ;)
poznam kobiete i co dalej panie x ?
Może chciał tylko poinformować ludzkość? :)
Ja też (kiedyś) poznam kobietę ;P
jakież to ludzie wymagania mają;)..."poznam kobietę"...i już;)
Ogarnijcie się. Jakby napisał, że pozna kobietę taką a taką o takich wymiarach z takim portfelem itp to byście go zjechali, że jakie ma wymagania, a co on takiego ma do zaoferowania itd Napisał krótko, zwięźle i na temat...
PS jedyny minus, że nie określił wieku ale z drugiej str to i tak znalazłby się jakiś troll który skutecznie rzuciłby hasłem " nie moje widełki " etc itd
A dla mnie to rzucony od niechcenia temat i tyle:)
Lepszy taki niż obrzucanie się mięsem przez "starych" ludzi z forum.
A takie przypadki też się zdarzają?
Napisz pod tego maila kwiatwisni@.jo.pl i przygotuj 340 zł pojedziesz na wyjazd organizowany z Cateringiem i pieczonym dzikiem lub spotkanie w kawiarni i poznasz kobietę na poziomie sytuowaną a nie jak tu lub na czacie jakaś sfochowaną po przejściach porzuconą kupę z bachorem o mniemaniu księżniczki z życiorysem cichodajki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Oj nie ładnie Marcinie, nie ładnie. Wychodzisz z biurem matrymonialnym obrażając dziewczyny z forum które być może właśnie tu szukają "normalnego" faceta. Zapamiętaj sobie że kasa szczęścia nie daje, a zapłata za spotkanie nie gwarantuje ci osoby na poziomie. Gdyby to było takie łatwe, to czemu tyle ludzi jest samotnych?
Droga Marto wiem że życia się nie mierzy jedną miarą i wiem że wpis jest bulwersujący i obsceniczny lecz ufając komuś kto wydaje się bliski wielokrotnie można się przekonać na własnej skórze że pod uśmieszkiem i maska życia kryją się bagniste realia. Odpowiedz mi na pytanie jeśli potrafisz dla czego siedzą tu kobiety samotne i przeważnie z dziećmi...? Pomogę Ci, bo na wpis tego faceta " szukam kobiety " Facet myśli w sposób taki, Fajnie by było zapoznać kobietę czułą wyrozumiałą życiową i spokojną, otwartą, lubiącą spokój i godną zaufania a kobieta poznając faceta już na etapie znajomości kalkuluje na wysokich obrotach jakie korzyści z tego popłyną i jak się ustawi w życiu a co za tym idzie materialne bonusy. Co się tyczy adresu mailowego to wprost w sposób zrozumiały Ci napiszę : Spotkania są ludzi sytuowanych i na poziomie intelektualnym z dobrym charakterem, pozytywnym podejściem do życia bez kompleksów chcących założyć rodzinę z perspektywą wychowania dzieci na inteligentnych ludzi. A realia dotychczasowe nikogo nie obchodzą typu kobieta z facetem mają dziecko/ci Ona siedzi w domu i ma zgryzotę za co zapłacić rachunki a On z kolegami w krzakach żłopie piwo i co drugie słowo epitet. Poza tym nieźle go speszyliście za otwartość gość psychologicznie się zamkną w kompleksach.
No to teraz pięknie podsumowałeś kobiety:P
a może autora nie ma dlatego że właśnie żłopie piwo , któż to wie ? Ale twój wywód Marcinie - nieziemski :P - nie wiem czy zdobędziesz te 340 zł - wątpię :P , ale za to naraziłeś się paru osobom tutaj ;D.
Reklama dźwignią handlu i najwyższy poziom.

Re: Samotni
Wcale nie jest tak ciężko znaleźć dobrego przyjaciela i miłego kompana na życie. jest serwis co prawda płatny ale są spotkania grup ludzi fantastycznych a w cenie wszystko, uśmiałam się co nie miara do łez poznałam tam Przemka moje serducho kochane a koleżanka Michała od dwóch tygodni są na miesiącu miodowym. Samotnymi można być z wyboru lub strachu przed życiem. Za dwa tygodnie idziemy na spotkanie z Michałkiem i jego kolegą wstydkiem z tortem ciekawe gdzie organizator nas tym razem zabierze. Pa Wszystkim. kwiatwisni@jo.pl i nie bójcie się zakochać to miłe.
w pakiecie powinno być ubezpieczanie od alimentów
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Myślę, że ten gość przeżyje. Nie o niego się martwię lecz o Ciebie Drogi Marcinie. Cytuję "Spotkania są ludzi sytuowanych i na poziomie intelektualnym z dobrym charakterem, pozytywnym podejściem do życia bez kompleksów chcących założyć rodzinę z perspektywą wychowania dzieci na inteligentnych ludzi."
Nie rozśmieszaj mnie :D
Nie Poczekaj Mam te 340zł chcesz??
Co muszę jeszcze pokazać?? Stan konta?
No bo niby na jakiej podstawie określacie ludzi sytuowanych,inteligentnych, godnych zaufania?
Z ankiety??
Robicie wywiad środowiskowy o takiej osobie i o jej rodzinie??

Nikt nie zna recepty na szczęśliwe życie, żadne biura matrymonialne nie zapewnią szczerej miłości. Mogą jedynie dopomóc zarówno tak jak internet. A każdy człowiek zna sam swoje intencje. I nie ma gwarancji, że jak poznam dzięki wam cudownego partnera, nie okaże się jakimś .... No chyba, że dajesz gwarancję to zawijam kiece i lece :)
Marta:)nic dodać,nic ująć...trafiłaś w samo sedno.
A czemu nie piszesz ile masz lat lub w jakim wieku jej szukasz ?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry