Widok

poznam mame :) zaspa

Zaspa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czesc,
poznam mamusie badz tatusia z dzieckiem w celu spedzenia czasu na spacerkach, wymiany doswiadczen:)
Jestem mama 9-miesiecznej dziewczynki i nudze sie chodzac sama po osiedlu,
zapraszam chetne osobki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasiu a w galerii bylam i tak jest bardzo maly ten plac.W tesco faktycznie jest super,ale daleko.
W tesko na Chełmie jest baaaardzo dobry plac zabaw...warto spróbować....jest cały obity miękkim dywanem. duży z wieloma wieloma atrakcjami, przedzial wiekowy....hmmm bylam nawet z moją malutką 10 miesięczną niunią i szalała bez opamiętania , a najstarsz\e dzieci ja wiem okolo 4 - 5 lat. jest w srodku miejsce dla rodzicow mozna wypic kawe. Naprawdę warto!
W porównaniu do loopys ... loopys bywa zbyt dużo starszych energicznych dzieci co jest niebezpieczne dla najmlodszych. A i łatwiej tam o dopilnowanie bo w loopys mozna sie zgubic szczegolnie jezeli ma sie na glowie wiecej niz jedno dziecko :-)

Mi sie podoba to jak jest swietnie zorganizowane nie male, nie wielkie i takie mile przytulne z wieloma atrakcjami.
Słuchaj, a nie bliżej nam do Galerii Przymorze? Tam też chyba jest taki plac?
starsze dziecko zostawiasz pod opieka a z mlodszym wchodzisz i sama sie bawisz:)To mozemy wybrac sie razem,ale najlepiej w tyg bo w weekend zawsze sa urodziny i pelno dzieciakow.
Wiesz, ja się chyba tam wybiorę? To jest taki plac gdzie mozna zostawić starsze dziecko pod opieką? Czy tylko do zabaw? Muszę wiedzieć czego mam szukać:)
Ten na grunwaldzkiej to dla starszych dzieci,moja bratowa tam byla,a ten na manhattanie...nie wiem Kasia,ta tam bylam pierwszy raz jak maly mial rok i raczkowal.Siedzial w pilkach,wspinal sie po drabinkach,moze Lenka dalaby rade.Zawsze to jakies urozmaicenie dla dzieci.
No ja wiem :), zastanawiałam się tylko nie wiem właśnie, czy to nie za wielkie dla Lenki:).

Co do spacerków, to ja dziś byłam zmuszona wyjść koło 13 i powiem wam, że było całkiem znośnie.
Mi się tez nie chce wystawiać nosa na dwór . Nie wiem czy wiecie ale niedawno otworzyli super plac zabaw na grunwaldzkiej za top shop Loopy's World.
Aga, a myślisz, że moja by się nudziła na tym placu?

Kasia, trzymam kciuki za Mateuszka :)
Kaia to pewnie trzydniowka,niech maly wraca do zdrowka.My siedzimy w domu,nosa nie chce sie wytknac w taki mroz.Jutro moze podjade z malym na plac do manhattanu.szkoda ze wasze dzidzie takie malutkie.
lipa:/ u nas wirusowka w domu, najjgorzej, ze maly ma od 2 dni goraczke 39 st i nic nie pomaga na jej zbicie:/ dzisiaj mial badania, jutro idziemy do doktor, zobaczymy co powie.
Hej, dziewczyny, co tam u was słychać w te zimowe dni?
My dzis bylysmy z druga Kasia,ale ja nie dalam rady.Ja skonczylam w klatce,bo maly spal:)
Lence mróz nie straszny:), ale mi się czasami nie chce wyjść jak jest zimno :P
To zależy od tego czy jest wiatr, jak nie ma to spacerujemy:)
to zalezy ale raczej nie
Dziewczyny spacerujecie w taki mroz?
Ja może będę:)
Moj maly nadal troche kaszle,a dzis wieje,takze ja zostaje w domu.Udanego spacerku:)
Czy ktoś się wybiera, ja dziś idę w stronę Mickiewicza i zaliczam hurtownie (szybko) na Chrobrego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry