Widok

poznam mame :) zaspa

Zaspa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czesc,
poznam mamusie badz tatusia z dzieckiem w celu spedzenia czasu na spacerkach, wymiany doswiadczen:)
Jestem mama 9-miesiecznej dziewczynki i nudze sie chodzac sama po osiedlu,
zapraszam chetne osobki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzisisaj super pogoda,az zal w domu siedziec:(My niestety musimy,chociaz gdzies wyczytalam ze z kaszlem mozna wychodzic,ale nie wiem...
idziecie na spacer?
Kasia idziesz dziś, bo ja tradycyjnie na 2 rundki do parku, no może na 3, bo słoneczko świeci.

Dla Alanka i Łukaszka duzo zdrówka :)
a teraz cisza
Jak tylko Paulina założyła wątek odezwałam się do niej na maila i udało nam się raz spotkać na spacerku:):):)
A dziewczyny napisalam maila do pauliny,ktora rozpoczela watek:)Ale cisza...Hmmm
Dzieki,o to sie nie boje tylko pewnie bedzie mial gruba blizne.A miala byc tylko kreseczka.Przez ta p...
Ale mieliście przeżycia. To jest chore co się dziej w służbie zdrowia. Niby dobra lekarka. Niech mały szybko wraca do zdrowia
No wlasnie...Nr tak na forum?Juz spisuje:)Ja narazie odpadam,moj maly jest chory.Ale mialam teraz stresy.W niedziele sie przewrocil.Latal bez kapci i rozwalil sobie brode.Krew sie lala,rana szeroka to my szybko na zaspe na pogotowie.Tak nas skierowali do wojewodzkiego,bo tam sa "bardzo doswiadczeni chirurdzy dzieciecy".pojechalismy.Czekalismy 3 godz,bo tyle bylo ludzi.Lekarka jak to zobaczyla to odrazu mowi"do zszycia"Wiadomo maly w placz,my zestresowani,ale zrobila to.a dzis sciagam mu opatrunek...Patrze...Z 3 szwow zostal 1!!!Rana otwarta,mieso na zewnatrz.Oczywiscie znow na pogotowie,niedawno wrocilismy.Jakby tamta lekarka byla to bym ja chyba zabila.Byl facet i mowi ze niepotrzebnie go zszyla,nakleil plastry sciagajace.Nie mozna bylo tak odrazu?A szwy...Nie wiadomo gdzie zginely.Brak slow na lekarzy.Ledwo szkole skoncza a juz za szycie sie biora...
Cha. To ze mnie osioł miało być na pw :).
Tu jest mój numer telefonu 508-081-288, na następny raz:). Daj ni też swój to będzie łatwiej:)

Kasia
no ja Ciebie widzialam chyba...ale to byłas daleko daleko ode mnie i jak zaczelam iść w Twoim kierunku to już Cie nie spotkalam, pewnie pomknęlas juz szybko do domu:)
Gwizduś, jakim cudem się nie spotkałyśmy ???
ok, to zbieram sie.....spotkamy sie w parku
to chodź :) Zrobimy dwie rundki dookoła parku. Tylko. Ja gdzieś zapodziałam folię mam nadzieję, że padać nie będzie :)
no ja caly czas sie zastanawiam czy isc czy nie isc??????
my jeszcze do srody mamy siedziec w domu :((((
wiem, że pogoda nie nastraja, ale może ktoś się wybiera??:)
Dzięki jak tylko wrócimy do zdrowia to sie przyłączymy do spacerowania
No wlasnie,niech wraca do zdrowka i zapraszamy:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry