Widok
tutaj jest mama w potrzebie, może znacie kogoś http://forum.trojmiasto.pl/zatrudnie-opiekunke-z-okolic-ul-Startowej-Zaspa-t208780,1,16.html
No wlasnie...Nr tak na forum?Juz spisuje:)Ja narazie odpadam,moj maly jest chory.Ale mialam teraz stresy.W niedziele sie przewrocil.Latal bez kapci i rozwalil sobie brode.Krew sie lala,rana szeroka to my szybko na zaspe na pogotowie.Tak nas skierowali do wojewodzkiego,bo tam sa "bardzo doswiadczeni chirurdzy dzieciecy".pojechalismy.Czekalismy 3 godz,bo tyle bylo ludzi.Lekarka jak to zobaczyla to odrazu mowi"do zszycia"Wiadomo maly w placz,my zestresowani,ale zrobila to.a dzis sciagam mu opatrunek...Patrze...Z 3 szwow zostal 1!!!Rana otwarta,mieso na zewnatrz.Oczywiscie znow na pogotowie,niedawno wrocilismy.Jakby tamta lekarka byla to bym ja chyba zabila.Byl facet i mowi ze niepotrzebnie go zszyla,nakleil plastry sciagajace.Nie mozna bylo tak odrazu?A szwy...Nie wiadomo gdzie zginely.Brak slow na lekarzy.Ledwo szkole skoncza a juz za szycie sie biora...
W tesko na Chełmie jest baaaardzo dobry plac zabaw...warto spróbować....jest cały obity miękkim dywanem. duży z wieloma wieloma atrakcjami, przedzial wiekowy....hmmm bylam nawet z moją malutką 10 miesięczną niunią i szalała bez opamiętania , a najstarsz\e dzieci ja wiem okolo 4 - 5 lat. jest w srodku miejsce dla rodzicow mozna wypic kawe. Naprawdę warto!
W porównaniu do loopys ... loopys bywa zbyt dużo starszych energicznych dzieci co jest niebezpieczne dla najmlodszych. A i łatwiej tam o dopilnowanie bo w loopys mozna sie zgubic szczegolnie jezeli ma sie na glowie wiecej niz jedno dziecko :-)
Mi sie podoba to jak jest swietnie zorganizowane nie male, nie wielkie i takie mile przytulne z wieloma atrakcjami.
W porównaniu do loopys ... loopys bywa zbyt dużo starszych energicznych dzieci co jest niebezpieczne dla najmlodszych. A i łatwiej tam o dopilnowanie bo w loopys mozna sie zgubic szczegolnie jezeli ma sie na glowie wiecej niz jedno dziecko :-)
Mi sie podoba to jak jest swietnie zorganizowane nie male, nie wielkie i takie mile przytulne z wieloma atrakcjami.
Byłam w Loopisie :) Suuuperrrrr było:). Miała ktoś z was rację która mówiła, że trzeba trochę uważać na starsze dzieci (bo zachowują się jak małe słoniki ), ale poza tym super, w następnym tygodniu też się wybieram:).
Teraz z innej beczki; mam kupon do Orsaya - 20% gdyby któraś chciała coś zakupić to możemy to zrobić wspólnie :) Dziś idę zobaczyć czy coś mają ciekawego.
Teraz z innej beczki; mam kupon do Orsaya - 20% gdyby któraś chciała coś zakupić to możemy to zrobić wspólnie :) Dziś idę zobaczyć czy coś mają ciekawego.
Witam, mam nadzieję, że chociaż Wy skorzystałyście z ładnej pogody i wychodziłyscie często na spacerki:) My niestety juz 2 tygodnie siedzimy w domu:/ skonczyło się na antybiotyku, lekarz stwierdził infekcję dróg moczowych, gorączka przez 5 dni, ktorej zadne leki nie mogły zbić i rzadkie zielone kupy:/:/ no i fatalny wynik badania moczu:/, [po podaniu antybiotyku automatycznie wszystkie objawy ustały, zaś teraz męczy go mokry kaszel i charczenie:/ W poniedziałek idziemy na kontrolę, mam nadzieję, ze już nie długo będziemy mogli również skorzystać ze słonecznej pogody:) ehh, wszystko przez choróbsko, które przyniósł mąż do domu:/:/
Mamaalanka, ty mówiłaś, że twój synek miał ostatnio kaszel, co mu podawałas????
Mamaalanka, ty mówiłaś, że twój synek miał ostatnio kaszel, co mu podawałas????
Gwizdusiowe kolory to takie jak ma Kasia w suwaczku te fiolety, no ja mam gwizdusiowe mocno nasycone :)
No nie wytrzymam muszę wam pokazać http://www.tosia.pl/sklep/product/p/103/inglesina,trip.html# :)
No nie wytrzymam muszę wam pokazać http://www.tosia.pl/sklep/product/p/103/inglesina,trip.html# :)