Widok

poznam miłą kobiete

czy znajde kobiete ktora mysli podobnie niz ja z ktora mozna popisac o wszystkim i o niczym jesli tak to poznajmy sie ...odp.tylko na gg.37172710 zapraszam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam 35 l jestem pozytywnie nastawiony do zycia poszukuje normalnej inteligentnej kobiety dla ktorej nie ma pytan bez odpowiedzi znajdzie sie taka?
pewnie ze tak tylko zadaj pytanie :)
Też z chęcią przyłącze się do rozmowy,
zwłaszcza o wszystkim i o niczym...

zapraszam na moje gg gdyz jest na forum taki jeden pajac co sie zwie anty cos tam i we wszystko bez pytania sie wtraca chce na siebie zwrucic uwage i kazdym temacie wszystkowiedzacy a tak naprawde zwykly pajac jesli chcesz popisac zapraszam gg na poczatku watku pozdrawiam
Pozytywnie nastawiony do życia:D
Tak dobrze Ci szło - i naraz samozapłon;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
zapewne nie spotkam tu zadnej milej kobiety w razie gdyby..podaje jeszcze raz gg;37172710 pozdrawiam;)
Jeśli zakładasz, że nie spotkasz to po co zapraszasz?
To pierwsze stwierdzenie raczej nie działa zachęcająco...

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry