Widok

praca biedronka

Oksywie Temat dostępny też na forum:
czy ktos wie jakie warunki i jaka stawka? tyle tego ostatnio powstalo az mnie ciekawi jak wyglada tam zatrudnienie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warunki są takie, że wykonuje się wszystkie prace, w zależności od tego gdzie potrzebują na daną chwilę, czy na wykładanie towaru, czy na kasę itp.Przy wykładaniu jest coś takiego, że trzeba robić to bardzo szybko, dlatego że są to małe sklepy i nie mogą mieć zawalone paletami, bo jest ciasno i ludzie nie mają jak przejść. Na początku robią Ci szkolenie na kasę, minusem w pracy na kasach w biedronce jest to,że nie ma płatności kartami, tylko gotówka oraz to,że jest kiepsko z drobnymi(ale to może w zależności od sklepu). Kiedyś przyjmowali tam ludzi przez agencje pracy, jak się ktoś sprawdził to podpisywali umowę, a teraz nie wiem, chyba trzeba bezpośrednio do biedronki iść. Stawka około 1500zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest obóz pracy, gdzie człowiek traktowany jest jak tania siła robocza.Poganiają ciebie jak psa.pracujesz po 12 godz i tylko masz jedną przerwę 15 min.bez premii masz ok. 1300 zł na konto.więc żadna rewelacja a z tym pakietem socjalnym to też ściema.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
To odpowiedz mi dlaczego obecnie tak mało przyjęć jest w biedronce? Dlatego, że jak ktos chce pracować to pracuje? Mam znajomą, która po pół roku została kierowniczką i obecnie ma na rękę 2400. To nie jest praca od poniedziałku do piątku pomiędzy 7 a 15. Niestety.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wiem jakie są warunki pracy w Biedronce. Wiem natomiast, że niezależnie od tego czy pracuje się w Biedronce, Lidlu, czy za biurkiem pracować trzeba!

Co do samej Biedronki. Od ok. 2 lat robię bardzo często zakupy w jednej osiedlowej Biedronce. Przez ten okres są cały czas ci sami, uśmiechnięci ludzie (w większości młodzi, choć zdarzają się osoby w średnim wieku). Widać, że są zgrani. Owszem, pracują ciężko, ale skoro wytrzymują tak koło 2 lat (czy nawet ponad 2) to znaczy, że nie jest tam tak źle.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dużo zależy od sklepu w którym pracujesz. są sklepy w których te 1300 złotych/mc które tam płacą uważam za uczciwe pieniądze, a za pracę w niektórych 2000 to za mało. generalnie jest to praca dla ludzi którzy mają przysłowiowy nóż na gardle i każdy kto miał jakąkolwiek możliwość zmiany pracy robił to od razu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nola pracuja bo nie ma innej pracy,a praca w hipermarkietach to wyzysk
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do najbliższego sklepu Biedronki w Twojej okolicy. Następnie zwróć uwagę jakie prace wykonują tam pracownice. Poza tym oceń jakie jest tam tempo pracy. Na końcu popatrz czy pracownice po odejściu od kasy wykonują inne prace.

To da ci jako taki pogląd o tym miejscu pracy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,mam pyt.do pracujacych w Biedronkach.Czy macie tzw.karty pracownicze ktore uprawniaja do zakupow pracowniczych ze zniżka? czy musieliscie jechac do Sądu po zaświadczenie o niekaralności?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
upppp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

do góry