Widok

praca dla studentki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od kadrowej się dowiedziałam, że na okres wakacji (od teraz do końca sierpnia) będą poszukiwać studentki na umowę - zlecenie do obsługi sekretariatu. Praca byłaby w instytucji publicznej, więc raczej kokosów nie będzie, ale dorobić coś można.
Gdyby ktoś był chętny to proszę o podanie maila a ja odpiszę późnym wieczorem szczegóły i kontakt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kociastopa@gmail.com - poproszę info
Oooo!!!! Wlasnie czegos takiego szukam dla jednej z moich uczennic. Wlasnie zdala mature i od pazdziernika bedzie studiowac w Akademii Muzycznej. Musi dbac o dlonie (jest instrumentalistka) i zbieranie truskawek odpada ;D Bardzo pracowita i kulturalna, absolwentka topolowki (wzorowa oczywiscie). Moj mail w profilu, wiec jesli "prawie studentka" Ci odpowiada wyslij szczegoly, a ja przekaze dalej.
Ja też poproszę o szczegółowe informacje, mój mail: agata-lange@o2.pl
ja też poproszę:
bauaganiarka@gmail.com
Przesłałam właśnie maile na podane adresy.
również proszę o szczegóły alka1475@wp.pl
To i ja się dołączę naataaliaa.d@wp.pl

image
Wysłałam kolejne info.
W mailu w nazwisku trzeba dodać literkę "a" - właśnie teraz zauważyłam błąd.
Ja również poproszę o informację :)
jerzanka@gmail.com
Jeśli to jeszcze aktualne, to i ja poproszę o info:)

wercia05@o2.pl
Ogłoszenie już nieaktualne. Któraś z Dziewczyn zacznie od poniedziałku pracę. Cieszę się, że mogłam pomóc.
Madison oferta byla super. Niestety dziewczyna, ktorej odeslalam Twojego maila po dlugim namysle z wielu wzgledow nie przyjela tej propozycji. Moze nastepnym razem sie jej uda, ale oferta moim zdaniem super i pieniadze przyzwoite jak na dorywcza prace, takze komus sie trafilo. Dziekuje raz jeszcze!
Kasiu, a Twoja znajoma była tam na rozmowie już? Powiem szczerze, że nie wiem ile było kandydatek i nic o zarobkach. W sumie w wakacje mało roboty, bo większość na urlopach.
Pozdrawiam Cię serdecznie :-)
Tak byla na rozmowie w poniedzialek i Pani zaproponowala jej prace. Chciala przemyslec i pogadac z rodzicami i niestety nie przyjela propozycji. Szukamy wiec dalej.
A to szkoda. Bym miała tam chody, a Pani znajoma koleżankę w mojej osobie :-)

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry