Widok

praca na platformie wiertniczej

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny. Mój mąż od jakiegoś czasu szuka pracy na platformie wiertniczej, ale za każdym razem okazuje się że ogłoszenie to jakaś ściema :/ Może mąż lub ktoś z rodziny którejś z Was ma taką pracę i mogłybyście polecić jakąś sprawdzoną firmę załatwiającą takie wyjazdy lub podpowiedzieć jak się to załatwia na własną rękę. Będę z góry wdzięczna za pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracy należy szukać w zweryfikowanych miejscach. Jest wiele ofert pracy tego typu min. na grupie na fb o nazwie forum marynarzy-oferty pracy. Jest też kilka stron z ogłoszeniami pracy na morzu jak np: portalmorski czy marineros.pl. Nie jest łatwo złapać taką robotę. Warto jednak się starać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poco zaraz platforma lepiej trochę mniej ale non-stop i system dobry 6-2 scancon-Europe Gdynia 10-lutego 5 lub
Baltec Marine Marynarki Polskiej jak się jedzie na Nowy-Port

Hej kobitko Spróbuj do Baltec Marine w gdyni lub scancon europe ul 10-lutego 5 Gdynia obie dobrze płatne Firmy

Spróbuj do Baltec Marine w Gdyni!!

Kontaktuj się z firmą scancon europe w Gdyni oni to duńska firma dobrze i na czas płacą kontrakty rotacyjne 6-2 w Norwegii
można w normalnych godż wyciągnąć tak około 16-tyś zł,dla kontaktu podaję nr.tel:(58)660-30-55,kom:601-77-50-66.

Nie proponuję platformy nie dlatego żeby nie pracować lecz dlatego żeby zdrowia tam nie zostawić!! ja byłem na Zatoce Meksykańskiej
i dzisiaj przez ciężkie warunki-tropik +50 grzeje do tego silna psycha oczywiście język angielski b.dobry no i fachowość nomber łan
nie dopisałem zdrowie mi szwankuję. Lepiej mniej zarobić ale zdrowym być proponuję firmę baltec marine gdańsk Marynarki Polskiej.
Polecam!!!
Czy do obsługi hotelowej nie trzeba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciezko sie wkrecic to chyba Tobie by bylo, robisz kurs ofshore i idziesz do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A skąd wiesz przychlaście, czy razem nie szukają. Dla mnie jest to wspaniała kobieta, która wspiera męża w problemach. Jakbyś czytał/a wszystko od początku, to byś wiedział/a, że próbują jak się da, a życie ich nie oszczędza. Czytanie musi Cię zaje...ście boleć...
Bezinteresownie to sie nie da ,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twój mąż to ofiara losu ze żona mu pracy szuka..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie ja tez się dołączam, mój maż to piaskarz malarz przemysłowy tez szukamy pracy na rotacje najlepiej platformy gdybysmy mi mogla pomoc podać firmy gdzie aplikować będę zobowiązana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
mms@mms.com.pl oni wysylaja na platformy w afryce.agencja z gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bergman Engineering dla swojego klienta - norweskiej firmy z branży energetyczno - wydobywczej poszukuje kandydatów na stanowisko:

Inżynier Wiertnictwa
Miejsce pracy: Stavanger / Norwegia

Obowiązki:
- Organizacja i koordynacja prac wiertniczych
- Realizacja prac kontraktowych
- Uzyskiwanie oczekiwanych rezultatów wierceń
- Tworzenie raportów

Wymagania:
- Wykształcenie wyższe techniczne , kierunkowe
- Minimum 3 lata doświadczenia w pracy w branży wiertniczej, mile widziane doświadczenie w wiertnictwie morskim
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- Mile widziana znajomość języka norweskiego
- Mile widziana znajomość technologii HPHT, ESP, MPD
- Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:
- wysokie wynagrodzenie
- atrakcyjne warunki zatrudnienia
- interesującą pracę pełną wyzwań
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres:
jagoda.dlubak@bergman-engineering.com z nazwą stanowiska w tytule.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy o załączenie do aplikacji następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, przez firmę Bergman Engineering, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.)".
ktoś coś podpowie??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a do jakiej firmy trzeba sie zglosic? dajcie jakies namiary plisss...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam. Posiadam świadectwo AB i Wiper oraz aktualne świadectwo zdrowia oraz wszystkie potrzebne szkolenia i bardzo długą praktykę na niemal wszystkich typach statków poza pasażerami i off-Shore obecnie szukam pracy, moja znajomość j.angielskiego jest na poziomie komunikatywnym
moj tata pracuje na takiej platformie ale tutaj w Polsce, w systemie 2 tyg na 2 tyg, w betrobalticu w Gdańsku, niech tam szuka wszelkich informacji
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Witam
Szanowne dziewczyny, do pracy na morzu lub na platformach jeden kurs nie wystarczy.
Powiedzcie jaki zawód i kwalifikacje ma wasz małżonek szukający pracy na morzu?. To może coś doradzę.
Pozdrawiam
Witam :)
Widzę ze mozesz pomoc w załatwieniu pracy na platformę :) moj mąż sie tym bardzo interesuje mieszkamy w Szkocji chce teraz zrobic sobie kurs na wydobycie sie z helikoptera to chyba ten kurs jest wymagany by dostac sie na platformy :) jeśli mozesz cos pomoc to tu jest moj mail malgorzata.wypych1@wp.pl
do góry