Widok

praca na platformie wiertniczej

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny. Mój mąż od jakiegoś czasu szuka pracy na platformie wiertniczej, ale za każdym razem okazuje się że ogłoszenie to jakaś ściema :/ Może mąż lub ktoś z rodziny którejś z Was ma taką pracę i mogłybyście polecić jakąś sprawdzoną firmę załatwiającą takie wyjazdy lub podpowiedzieć jak się to załatwia na własną rękę. Będę z góry wdzięczna za pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kate akurat w tym wypadku wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. Mój mąż pracował kiedyś na platformie i było super. Pracował 2 tyg/2 tyg w domu, no i kasa też niczego sobie. Ale to było dawno. Teraz też pracuje w tym zawodzie, ale na lądzie i w tym samym systemie. Wtedy nie mieliśmy jeszcze dziecka, teraz już tak. I daję sobie świetnie radę. Zdążymy zatęsknić za sobą, a potem się cieszymy sobą gdy wraca :)))
Osobiście wolę tę opcję, niż męża pracującego od rana do nocy przez cały tydzień, bo potem mam go przez całe 2 tyg dla siebie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba, że mąż ma ukończone kursy.. ?
Niestety nic nie polece:/
Ale zastanów się czy taka praca i rozłąka dobra dla małżeństwa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aby mąż mógł w ogóle wyjechać na platformę musi mieć ukończony kurs ( nie pamiętam nazwy ale kurs ten dot bezpieczeństwa na platformie w razie wypadku) którego w pl się nie ukończy, poza tym perfekt język angielski bo w tym języku zdajesz kursy... kiedyś mój mąż miał możliwość pracy na platformie, ale niestety bez kursu i dobrej znajomości języka ani rusz.

Tutaj info jak wygląda część kursu
http://www.youtube.com/watch?v=RaOtlV33oB0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry