Widok

praca niemcy-ogł.z 09-02-2013

co myslicie o tym ogłoszeniu "praca niemcy" wprowadzone z 09-02-2013. Mnie sie wydaje iz to naciaganie, szczególnie z ta opłata za dojazd. Podobne znalazłam ogłoszenie i ostrzeżenie o takiej pracy w sony lub lidlu na portalu :
praca-za-granica.jobleer.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czytałam, że jeśli osoby oferujące pracę za granicą chcą opłaty od pracownika za dojazd, to lepiej być ostrożnym i się w coś takiego nie pakować... Może wyciągnąć w ten sposób pieniądze, a później już się nie odezwać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
co sądzicie o tej ofercie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dojazd na delegację jest w gestii pracodawcy. moze sie okazac ze kierowca chce jechac do niemiec wiec taka sciema da mu przejazd za darmo, a jeszcze troche kasy zostanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwazajcie na takie ogłoszenie, to typowe oszukwanie,wpłać a wyjedziesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu też to było http://praca.owi.pl/za-granica/w-europie/w-niemczech ale szybko usuneli, bo to od razu widac ze oszustwo, akurat na tego typu ogloszenia nacielo sie sporo osob, pisza o tym na forach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry