Widok

praca sprzedawcy Gabor Galeria Bałtycka

nie polecam,kierownik obiecuje cuda,a jak przychodzi ostatni dzień umowy,mimo,że dobrze i solidnie się pracowało ,nie przedłuża umowy,jest bardzo niesprawiedliwy.Uważam ,że najpierw należało by wymienić kierownika,a potem dopiero przyglądnąć się pracownikom w sklepie.Sklep jest na uboczu w Galerii.To opinia wielu osób,nie warto tam pracować
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
to przykre, że osoby zwolnione z pracy (nie bez powodu) zawsze robią kierownikowi zła opinię...Praca jest ok - pracuję tu ponad rok i nie mam takich problemów:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Pracownica nie przypadła do gustu kierowniczce? Niesprawiedliwy podział obowiązków? Skąd ja to znam. Nikt nie kontroluje fanaberii kierowników w salonach Gabor. Nie tylko w Galerii Bałtyckiej, ale w całej Polsce. Regionalni czasem wcale nie widzą pracownika którego zatrudnił Intermax. Pracownik pozostaje na łaskę i niełaskę kierownika, który czuje się w sklepie jakby to był jego prywatny sklepik osiedlowy. Może pojawić się pracownik dobry i wylatuje? Pracodawca nie szanuje Sprzedawców - szkoda, liczy się widzimisie wszechmogącego kierownika a sprzedaż spada - dlaczego? Wiem ale więcej nie powiem. Przyjrzyjcie się pracy w salonach szefowie firmy. Wiadomo ze to kosztuje czas i pieniądze ale może warto?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry