Widok
CRIST Gdynia szlifierzy potrzebują cały czas praktycznie zresztą spawaczy i monterów tez tam jest bardzo duża rotacja na szlifierza to żadna fatyga szlifować każdy potrafi nic trudnego ale robota ciężka a kursy spawania z tego co wiem organizują co jakiś czas za darmo tylko musisz przepracować 2 lata jak nie to bulisz 5000 zł trzeba popytać jak tam z tymi kursami jest znam ze trzy osoby co tam kurs zrobiły numer do cristu jest na stronie cristu szukasz dzwonisz gadasz powodzenia ;)
ja nie widzę takich szkoleń ani kursów..powiedzmy, że coś takiego mógłby organizować urząd pracy - ale oni to robią szkolenia w stylu - poznawanie metod poszukiwania pracy, przygotowanie dokumentów aplikacyjnych, przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej...no kur..a!- takie informacje to sobie sam znajdę, a ONI powinni zaproponować coś konkretnego - naukę zawodu, czy przekształcenie zawodowe; fajną opcją jest montaż rusztowań, ale potrzeba trochę praktyki a potem kurs, nie należący do najtańszych; wiadomo, nic za darmo nie ma, ale już brałem udział w czymś takim ( kursie) po którym obiecywano mi zatrudnienie..po kursie okazało się, że lipa, nie ma pracy