Widok

praca stocznia gdynia

znacie jakies firmy dla malarzy piaskarzy albo jakies inne zawody stoczniowe do przyuczenia , obsluga doku itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko działalność gosp. nie każdemu pasuje. Czasem więcej można zarobić pracując na tak ostatnio krytykowanej umowie śmieciowej (typu zlecenie lub o dzieło).
od ręki, ale musisz założyć działalność gospodarczą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robota od ręki u kogo ?
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
kurs spawania lub uprawnienia monterskie możesz zrobić w wns w gdańsku przy stadionie. robota jest od ręki, po paru latach masz szansę na wyjazd do norwegi
CRIST Gdynia szlifierzy potrzebują cały czas praktycznie zresztą spawaczy i monterów tez tam jest bardzo duża rotacja na szlifierza to żadna fatyga szlifować każdy potrafi nic trudnego ale robota ciężka a kursy spawania z tego co wiem organizują co jakiś czas za darmo tylko musisz przepracować 2 lata jak nie to bulisz 5000 zł trzeba popytać jak tam z tymi kursami jest znam ze trzy osoby co tam kurs zrobiły numer do cristu jest na stronie cristu szukasz dzwonisz gadasz powodzenia ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponawiam temat poszukuje jakis firm ze stoczni co przyjma do przyuczenia malarzy piaskarz , dokowych obsluga doku itp
ja nie widzę takich szkoleń ani kursów..powiedzmy, że coś takiego mógłby organizować urząd pracy - ale oni to robią szkolenia w stylu - poznawanie metod poszukiwania pracy, przygotowanie dokumentów aplikacyjnych, przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej...no kur..a!- takie informacje to sobie sam znajdę, a ONI powinni zaproponować coś konkretnego - naukę zawodu, czy przekształcenie zawodowe; fajną opcją jest montaż rusztowań, ale potrzeba trochę praktyki a potem kurs, nie należący do najtańszych; wiadomo, nic za darmo nie ma, ale już brałem udział w czymś takim ( kursie) po którym obiecywano mi zatrudnienie..po kursie okazało się, że lipa, nie ma pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
podaj jakies namiary na szlifierza do przyuczenia ... i gdzie mozna zrfobic ten kurs
Aha i zawsze możesz iść na szlifierza ale to chyba najgorsze wyjście tak myślę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlatego zrób kurs spawania lub idz na pomocnika montera po czasie jak będziesz hoc trochę kumaty będziesz monter.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko ze nie mam doswiadczenia w tych zawodach pracowalem tylko jako piaskarz
idz na montera albo spawacza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie wie

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry