Widok

pranie leżaczka fisher price

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
właśnie zabrałam się za pranie tego leżaczka
http://www.allegro.pl/item879321235_fisher_price_lezaczek_2w1_bujaczek_l0539_naklejk.html
i okazało się, że nie ma możliwości wyjęcia tej płyty z oparcia więc nici z prania w pralce ( na co liczyłam ;) muszę więc go wyprać ręcznie, pytanie do dziewczyn, które mają ten leżaczek i już go wyprały, czy nic się nie stało z wyżej wymienioną płytą ???
w sumie bez sensu to wymyślili, co za problem zrobić zamek czy przylepiec i tym samym umożliwić wypranie w pralce !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też mam ten leżaczek i też prałam ręcznie :) Na szczęście nic się nie uszkodziło w czasie prania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wsadzalam do pralki, w 60 stopniach i nic nie było.
image

image

Dziewczyny - mamy dokładnie taki sam leżaczek i na początku miałam dokładnie taki sam problem :) Zaryzykowałam jednak i wrzuciłam całe siedzisko z oparciem do pralki --> 30 min. na 30 stopni. Musiałam tylko lekko zgiąć właśnie tą płytę, która jest oparciem, aby weszła do bębna. Później podczas prania "latała" sobie swobodnie w bębnie pralki i ... nic się nie stało :) Całe siedzisko czyściutkie, jak nowe, żadnych plam. Prałam już tak kilka razy i u mnie nic złego się nie stało. Spróbujcie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście całośc lądowała w pralce;)
image

image

mielismy taki sam lezaczek i pralam go w pralce, nie pamietam czy na 40 czy na 60 stopni, ale nic sie z nim nie stalo
image
image
oooooooo super wielkie dzięki dziewczyny ! :):):)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry