Widok

prezent dla męża w dniu wesela?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym zrobić w dniu wesela mężowi jakąś niespodziankę, śpiewać nie umiem ale może macie jkaieś inne pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chce mu dać później...

Ja zrobilam, po podzienkowaniach dla rodzicow i swiadkow wzielam mikrofon i zlozylam mu zyczenia przy wszystkich:) kupilam antyrame i wkleilam tam nasze zdjecia z pierwszego spaceru, sylwestra, wyjazdu z dnia zareczyn i powiem wam ze byl bardzo zadowolony i wzruszony tym:) polecam t
sorry że nie zalogowana :)

pomysł z koszulką - wypasiony!!!
ojjj...chyba zgapię :P
my nie dajemy sobie prezentóe - wersja oficjalna
nieoficjalna (tylko mi znajoma) dostanie mnie w kuszącej bieliźnie na naszej nocy poślubnej a i ta koszulka mnie skusiła...
acha i piosenka...z dedykacją ;)

gdzie zamawiałaś??(koszulkę)
butterfly85 albo Karcia GD mozecie podac jakies namiary na PANIĄ fotograf ?? bo pomysł z takimi zdjatkami mi sie spodobał...ale do faceta nie pojde ;p
ja mężowi po 24 wręczyłam koszulkę z napisami:

przód: super ze mnie facet, ale...
tył; nie do wzięcia, bo mam żonę!

i my i goście mieliśmy niezły ubaw;)
To chyba mój mąż jest ginącym gatunkiem :)

bo ja dostałam od niego cudowny prezent w dniu naszego wesela, nic o nim nie wiedziałam i do tej pory nie wiem jak udało mu się ukryć to w tajemnicy, bo mieszkaliśmy już wtedy razem,

ale pozwolicie, że szczegóły pozostawię dla siebie :)
Witam ja rowniez chce zaspiewac piosenke dla mojego kochanego meza na naszym weselu..wybralam piosenke mezu drogi moj..ale jeszcze nie jestem pewna w 100 procentach czy ta piosenka bedzie odpowiednia prosze o pomoc pozdrawiam
a ja zadedykuje piosenke mojemu ukochanemu i chcialabym jakiś napis z ognia dla niego zamówic (Tylko Ty albo po prostu kocham Cię- coś wymyśle jeszcze). niestety nie znam jeszcze kosztów tego :/
Zgadzam się w pełni ze stokrotką. Myślę, że dedykacja - kilka ciepłych słów + jakiś jego ulubiony utworek w pełni wystarczy. Gdyby nasi mężczyźni byli tacy romantyczni sami przygotowaliby jakiś upominek dla żony w dniu wesela. Pewnie są i tacy ale to chyba ginące gatunki ;)
ja również dziewczyny się z Wami zgadzam, faceci nie przywiązują takiej wagi do prezentów jak my, bo nie są tak emocjonalni, oni i tak będą ciągle nakręceni w Ten dzień, myślę, że może dedykacja piosenki jest jeszcze dobrym pomysłem, ale lepiej nie kombinować z większym, namacalnym prezentem, bo pomyśl jak będzie się czuł Twój mąż jak nic nie wymyśli, a prawdopodobnie tak będzie:/inaczej jak się umówiliście, że robicie sobie prezent, ale to raczej zbędne:)
zgadzam się z Polcią...nie kazdy facet jest sentymentalny...nie każdemu sprawi to tyle radości ile chciałybyśmy żeby sprawiło...
ja wiem, że taki prezent-niespodzianka bardziej ucieszy mnie niż mojego męża-on twardo stąpa po ziemi i pewnie uznałby taki prezent za miły, ale zbyteczny...jednak wszystko zależy od tego jaki charakter i temperament ma twój przyszły mąż. ty znasz go najlepiej i ty najtrafniej mozesz ocenić czy nie lepiej zaskoczyć go czymś miłym juz jako żona np. tydzień po ślubie :)
myślę, że Ty będziesz dla niego najlepszym prezentem ;)
myżlę również, że to my kobitki lubimy takie różne romantyczne prezenciki, mężczyźni troszkę inaczej do tego podchodzą.. nie jest to dla nich konieczne i tak będzie miał dużo wrażeń tego dnia. Nieraz można przesłodzić, już sama przysięga w tym dniu jest czymś najważniejszym i najwspanialszym wszystkie inne rzeczy blado przy niej wypadają. Może lepiej zrobić mu fajny prezent na Waszą miesięcznicę.
Ja ostatnio zrobiłam sobie sesję dla męża z okazji Naszej 10tej Rocznicy.
Zdjęcia były robione przez PANIĄ fotograf; fotki wyszło extra ;)
mąż był w niebie :D
Myslałam dużo na tten temat i postanowiłam że zadedykuję mu jakąś piosenkę zrobie jakiś fajny albumik od poczatku naszego poznania zdięcia cos takiego a i jescze noc poslubną jakieś świece płatki róż coś się jeszcze pomyśli mam jescze duzo czasu do 2010 roku ale ja wole mieć wszytsko za i przeciw propozycjie przemyslane nie lubie zostawiać na ostatnią chwilę
Pozdrawiam i dzieki za pomysły :)
ja chciałam męzowi zrobić niespodzianke - w tajemnicy wynajełam autko (takie, jakie wiem ze chciałby kiedys miec) które miało zawiesc męza do koscioła, i nas juz razem z koscioła, wyszedł klops, bo auto nie dojechało (zgubiło sie po drodze) i z niespodzianki wyszły nici. całe szczescie ze mam przewidujacych przyjaciól , ktorzy szybko przyozdobili inne auto i jakos to wyszło, mąz chyba z nerwów nie pokapował sie, że cos nie gra ;) w ostatecznosci maz dostal ode mnie kase która miałam wydac na tamto auto i dołożył sobie do pieniedzy ktore miał uzbierane na nowy samochod.

a na weselu zadedykowałam mu piosenkę Tiny Turner "the best" , dj powiedział cos takiego: jesli pan młody spytałby dlaczego panna mloda wybrała własnie jego to odpowiedz brzmi:

"you're simply the best"
jak będe miała jakiś pomysł napewno sie podzile :)
Wrażenia będą i to duże tylko chciałam jakąs niespodziankę mu zrobić ponieważ wspólnie bedziemy organizować wszytsko a wiec bedzie wiedział o wszystkim co bedzie jakie konkursy itd. Myslałam że może jakaś mała skromna niespodzinaka, prezencik bedzie miłym zaskoczeniem dla niego :)
a tak serio to może prezentacja ze zdjęć- taka mini historia Waszego związku, zrobiona w tajemnicy i puszczona podczas wesela? :) Poza tym jak nie umiesz śpiewać to chociaż zadedykować jakąś piosenkę możesz.. hmm.. sama nie wiem :) Ja myślę że w dniu wesela mąż będzie miał wystarczająco dużo wrażeń a sam fakt ślubu będzie największym dowodem miłości ;)
wyskocz z tortu :D:D:D
hehe myślałam moze też cos z jajem na wesoło zeby było, szukam w necie ale nic mi nei przychodzi do głowy :/
do góry