Widok
sorry że nie zalogowana :)
pomysł z koszulką - wypasiony!!!
ojjj...chyba zgapię :P
my nie dajemy sobie prezentóe - wersja oficjalna
nieoficjalna (tylko mi znajoma) dostanie mnie w kuszącej bieliźnie na naszej nocy poślubnej a i ta koszulka mnie skusiła...
acha i piosenka...z dedykacją ;)
gdzie zamawiałaś??(koszulkę)
pomysł z koszulką - wypasiony!!!
ojjj...chyba zgapię :P
my nie dajemy sobie prezentóe - wersja oficjalna
nieoficjalna (tylko mi znajoma) dostanie mnie w kuszącej bieliźnie na naszej nocy poślubnej a i ta koszulka mnie skusiła...
acha i piosenka...z dedykacją ;)
gdzie zamawiałaś??(koszulkę)
ja również dziewczyny się z Wami zgadzam, faceci nie przywiązują takiej wagi do prezentów jak my, bo nie są tak emocjonalni, oni i tak będą ciągle nakręceni w Ten dzień, myślę, że może dedykacja piosenki jest jeszcze dobrym pomysłem, ale lepiej nie kombinować z większym, namacalnym prezentem, bo pomyśl jak będzie się czuł Twój mąż jak nic nie wymyśli, a prawdopodobnie tak będzie:/inaczej jak się umówiliście, że robicie sobie prezent, ale to raczej zbędne:)
zgadzam się z Polcią...nie kazdy facet jest sentymentalny...nie każdemu sprawi to tyle radości ile chciałybyśmy żeby sprawiło...
ja wiem, że taki prezent-niespodzianka bardziej ucieszy mnie niż mojego męża-on twardo stąpa po ziemi i pewnie uznałby taki prezent za miły, ale zbyteczny...jednak wszystko zależy od tego jaki charakter i temperament ma twój przyszły mąż. ty znasz go najlepiej i ty najtrafniej mozesz ocenić czy nie lepiej zaskoczyć go czymś miłym juz jako żona np. tydzień po ślubie :)
ja wiem, że taki prezent-niespodzianka bardziej ucieszy mnie niż mojego męża-on twardo stąpa po ziemi i pewnie uznałby taki prezent za miły, ale zbyteczny...jednak wszystko zależy od tego jaki charakter i temperament ma twój przyszły mąż. ty znasz go najlepiej i ty najtrafniej mozesz ocenić czy nie lepiej zaskoczyć go czymś miłym juz jako żona np. tydzień po ślubie :)
myślę, że Ty będziesz dla niego najlepszym prezentem ;)
myżlę również, że to my kobitki lubimy takie różne romantyczne prezenciki, mężczyźni troszkę inaczej do tego podchodzą.. nie jest to dla nich konieczne i tak będzie miał dużo wrażeń tego dnia. Nieraz można przesłodzić, już sama przysięga w tym dniu jest czymś najważniejszym i najwspanialszym wszystkie inne rzeczy blado przy niej wypadają. Może lepiej zrobić mu fajny prezent na Waszą miesięcznicę.
myżlę również, że to my kobitki lubimy takie różne romantyczne prezenciki, mężczyźni troszkę inaczej do tego podchodzą.. nie jest to dla nich konieczne i tak będzie miał dużo wrażeń tego dnia. Nieraz można przesłodzić, już sama przysięga w tym dniu jest czymś najważniejszym i najwspanialszym wszystkie inne rzeczy blado przy niej wypadają. Może lepiej zrobić mu fajny prezent na Waszą miesięcznicę.
Myslałam dużo na tten temat i postanowiłam że zadedykuję mu jakąś piosenkę zrobie jakiś fajny albumik od poczatku naszego poznania zdięcia cos takiego a i jescze noc poslubną jakieś świece płatki róż coś się jeszcze pomyśli mam jescze duzo czasu do 2010 roku ale ja wole mieć wszytsko za i przeciw propozycjie przemyslane nie lubie zostawiać na ostatnią chwilę
Pozdrawiam i dzieki za pomysły :)
Pozdrawiam i dzieki za pomysły :)
ja chciałam męzowi zrobić niespodzianke - w tajemnicy wynajełam autko (takie, jakie wiem ze chciałby kiedys miec) które miało zawiesc męza do koscioła, i nas juz razem z koscioła, wyszedł klops, bo auto nie dojechało (zgubiło sie po drodze) i z niespodzianki wyszły nici. całe szczescie ze mam przewidujacych przyjaciól , ktorzy szybko przyozdobili inne auto i jakos to wyszło, mąz chyba z nerwów nie pokapował sie, że cos nie gra ;) w ostatecznosci maz dostal ode mnie kase która miałam wydac na tamto auto i dołożył sobie do pieniedzy ktore miał uzbierane na nowy samochod.
a na weselu zadedykowałam mu piosenkę Tiny Turner "the best" , dj powiedział cos takiego: jesli pan młody spytałby dlaczego panna mloda wybrała własnie jego to odpowiedz brzmi:
"you're simply the best"
a na weselu zadedykowałam mu piosenkę Tiny Turner "the best" , dj powiedział cos takiego: jesli pan młody spytałby dlaczego panna mloda wybrała własnie jego to odpowiedz brzmi:
"you're simply the best"
a tak serio to może prezentacja ze zdjęć- taka mini historia Waszego związku, zrobiona w tajemnicy i puszczona podczas wesela? :) Poza tym jak nie umiesz śpiewać to chociaż zadedykować jakąś piosenkę możesz.. hmm.. sama nie wiem :) Ja myślę że w dniu wesela mąż będzie miał wystarczająco dużo wrażeń a sam fakt ślubu będzie największym dowodem miłości ;)