Widok

prezent na 60-tke dla Mamy:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poleccie cos oryginalnego typu bukiet z lizakow czy cos w innym stylu;-)..Bylabym wdzieczna:))))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogromny tort na ktorym zmiesci sie 60 swieczek,
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.

Mama bardzo zadowolona http://www.lotusfitness.pl/voucher-na-masaz-dobrym-pomyslem-na-prezent/ prezent się udał.
Wszystko zależy od tego co Mama lubi.
Teściowej na 60 kupiłam serwis do kawy.
Moja Mama na 50 dostała "kupon" na zabiegi do kosmetyczki za określoną kwotę.

A wśród pomysłów mam jeszcze:
- striptizera hahaha jak Mama ma poczucie humoru ;)
- zabiegi typu masaże, SPA (np na gruponie jest dużo ciekawych ofert, jak nie chce Ci sie biegać po salonach i sprawdzać co kto oferuje).
- przepiękne torty w Gdańsku robi babeczka, można sobie obejrzeć na tej stronce. Nie są tanie, ale jak widać wyjątkowe :) http://pinksweetsshop.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0
Wystarczy jej powiedzieć co kto lubi, a wplecie to w tort
W dziale Maj 2011 masz np. Torcik bukiet (dla Mamy w sam raz)
W dziale czerwiec ma cudny tort kwiatowy i akurat na kogoś 61 urodziny.

- a może Fotoksiążka z najważniejszymi zdjęciami życia :) Musiałabyś uzbierać takie zdjęcia jak np. pierwsza randka Mamy z Tatą narodziny dzieci itp...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tego rodzaju torty sa wstrętne - masa cukrowa jest gruba na centymetr, jak mama zje to umrze od nadmiaru cukru w organizmie - fuuj jadlam takie dzieło sztuki.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe nie próbowałam jeszcze jej tortów ale z tego co słyszałam to podobno są przepyszne.
Wszystko to kwestia gustu... ja uwielbiam słodkie i "mokre" torty, a moja teściowa np. uwielbia suche jak wiór niczym nie nasączone i mdłe w smaku :/
dziekuje Dziewczyny za propozycje:)
poki co kupilam koszulke na allegro "branie zaczyna sie po 60-tce";-)

i cos jeszcze dorzuce z Waszych pomyslow..dzieki!
u nas furorę robiły karykatury :) a może coś praktycznego i jednocześnie oryginalnego, tort z ręczników, sama ostatnio taki zamawiałam, tam można dać różne figurki albo cyfry:

image
Robie takie fotoksiazki.. jezeli jestes zainteresowana moge wyslac fotki.

a moze biletu do kina, albo teatru? graja teraz w teatrze wybrzeze nie boska komedie, polecam
usiadł, i wytrwale czekał...
Pingwinku zamowie u Ciebie taka ksiazke jak moi Rodzice beda w lutym obchodzic 35-lecie slubu...podasz mi prosze adres maila...to sobie zapisze i odezwe sie po nowym roku...z gory dzieki

ps pomysl z reczniakami super
megi84@gazeta.pl prosze :)
usiadł, i wytrwale czekał...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry