Widok

prezent na chrzciny :o)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziweczyny pomóżcie mi w zakupie prezentu na chrzciny dla chłopca. Do tej pory nie miałam chrzcin w rodzinie i nie mam pojecia co sie kupuje :(( Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami ...a nóż widelec :) Z góry dziękuję i pozdrawiam
sasa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczytaj sobie te wątki

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200676&t=200251

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200329&t=115296

ja trzymałam do chrztu już 4 chłopców i za każdym razem kupowałam coś innego. Jedden dostał krzesełko do karmienia i olbrzymią maskotkę, drugi wózek i chodzik, trzeci chodzik i ubranka, czwarty fotelik samochodowy. A najlepiej zapytaj Mamy maluszka co jaj jest potrzebne i czeggo jeszcze nie ma bo po co ma się dublować. Koleżance poradziłam też żeby kupiła dla chłopca bransoletke złotą na rękę z wygrawerowanym jego imieniem. Mama maluszka była zachwycona. Nie jestem zwolenniczką dawania kasy!!!!!!!
o matko, masz 4 chrześniaków?
a pomyślałaś o tym co bedzie później?
na komunie już sie z zegarkiem nie jedzie !! teraz kompuret to minimum od chrzestnych, potem bierzmowania, śluby?
szok :)
dużo kasy życzę :)

dla swojej chrzesnicy kupilam zloty medalik z lancuszkiem no i załatwiłam cała reszte potrzebna do chrztu, a na inny chrzest kupilam rzezbe aniolka, na odwrocie napisalam modlitwe "aniele bozy..." no i zyczenia

ja swojej chrześnicy kupiłam złotą bransoletkę, zapakowałam ją do ozdobnego pudełka zwierszykiem i dedykacją

hm.......... a ja bym nie chiała żeby mój synek dostał bransoletkę - nie wyobrażam sobie faceta z takimi rzeczami na ręku.........

pisałam o dziewczynce, chłopcu bym czegoś takiego nie kupiła ;)

do góry