Widok

prezenty dla rodzicow i chrzestnych??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny,
gdzies wyczytalam ze para mloda daje podczas wesela prezenty swoim rodzicom i chrzestnym? spotkalyscie sie z tym? bo ja nie, chociaz to moj pierwszy slub ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
66 zł za sztuczkę płytki na drewienku w oprawce, 50 zł za tubę z listem dziękczynnym (hihihi ) :) przy dwóch sztuczkach - dla jednych rodziców i dla drugich :-)

nie wiem czy to dużo czy mało - ale za 2 bukiety cwiatków sama dałam ze 200 zł... i kwiatki padły na 3 ci dzień :(
Hmm...mam bardzo praktyczne pytanie - jaki jest koszt wykonania takiego cacka dla rodziców? Tak mniej więcej, bo im bliżej wesela, tym budżet bardziej napięty i chciałabym wiedzieć... :)

UPS - no to może lepiej podam linka do strony z podziękowaniami
bo mnie trafi, że mi sie zawsze taka kobyła wklei

www.prorom.com.pl // dla nowożeńców :-)

to strona zaprzyjaźnionej firemki, kilka forumek juz zamawiało i chyba są zadowolone, przepraszam za uskutecznianie reklamy, ale widziałam to na własne oczka i naprawdę śliczne wygląda! chętnie podeśle fotki na mejla.

buzi - Witch
Podbiję wątek o podziękowaniach i coś wkleję, ok?mam nadzieję że fotka nie wyjdzie na całą stronę....
image
Rodzicom chrzestnym damy tulko "piosenkowe" podziękowania. Dla rodziców mamy piękne, ręcznie robione podziękowania w formie ksiąg, ozdobionych kwiatami. Kupiliśmy je na allegro. Są niesamowite!

nie slyszalam o tym osobiscie. my rodzicom dalismy bukiety, o chrzestnych nie wspominalismy - ale moze dlatego, ze z nimi nigdy nie bylismy jakos blisko zwiazani.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my daliśmy rodzicom kwiatki a chrzestnym nic tylko podziękowania w czsie oczepi, tzn przed i faktycznie jest taki zwyczaj żeby coś dac szczególnie rodzicom
no tak.... to tak "zwyczajowo"... ale kurcze, gdzies obilo mi sie o uszy cos jeszcze :\

my dajemy rodzicom zdjecia z ich slubow w pieknych ramkach no i oczywiscie kwiaty

do góry