Widok

prezenty na urodziny dla 4-latka oraz 2- i 6-latki

Prezenty Temat dostępny też na forum:
Synek dostał zaproszenie na urodziny do kolegi z przedszkola (4l), ale to jest impreza łączona bo urodziny mają też siostry kolegi w wieku 2 i 6 lat. Podpowiedzcie proszę co kupić na prezenty. Tak żeby nie zbankrutować oczywiście :)) no i żeby jak najlepiej trafić. To pierwsza nasza tego typu impreza więc nie mam pojęcia. No i nie wiem też z czego ucieszą sie dziewczynki :P
Z góry dzięki za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
6 latka lalka barbie, dwulatka małe d*plo klocki... moja dwulatka szaleje na punkcie peppy i hallo kitty, może jakąś maskotke.
na chłopcach sie nie znam, aczkolwiek słyszałam że bakugany robią szał, albo klocki lego city
ja mam na sprzedaz takie coś, polecam, u mnie zdublowany prezent
zgaduj z czu-czu 4-5 lat - 15 zł
takie jak te
http://allegro.pl/zgaduj-z-czuczu-kreatywna-zabawa-4-5-lat-czu-czu-i3004182360.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

do góry