Widok

problem :(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poradzcie mi bo nie wiem co zrobic:( tradycja jest taka, że pan młody przenosi kobiete przez prog wchodzac na sale weselna.... moja waga jest na tyle duza ze moj narzeczony nie da rady mnie przeniesc :( mozecie sie nabijac....wiem smiesznie to brzmi....(;/) co byscie zrobily na moim miejscu? jak wejsc na sale weselna zeby to glupio nie wygladalo???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabi moze nie powoedza ale pomysla.....eh postaram sie tym tak nie przejmowac :(

Miśka 12 powiem ci tak nie możesz się aż tak tym przejmować co powie rodzina podejdź do tej całej sprawy z uśmiechem i poprostu nie zwracaj uwagi na to co inni powiedzą przeciez to jest twój dzień i nikt napewno nie powie że jesteś gruba tylko powie że pięknie wyglądasz :)

Widzę, dziewczyny, że niektóre zbytnio przejmujecie się tym, co powiedza goście. Jak czytam późniejsze relacje z wesel, to wszystko jest SUPER - nastawcie się, ze nikt nic nie powie, nie będzie marudził - przecież to Wasz Dzień, i tak samo jak i Wam, tak i gościom zalezy, żeby wszystko się udało. POWODZENIA !!!

anula
aha...

to powitanie chlebem i solą jakos nie bardzo mi się podoba a jesli chodzi o tanieć to mój Wojtus nie lubi, nie umie tańczyć i bardzo przeżywał ,że będziemy sami na środku, wszyscy będą się na nas patrzec więc troche zmienilismy scenariusz wesela.nie chcę go narażać na taki stres.później w weselnym tłumie wiem,że będzie się po swojemu kolibał :)))

na pewno beda mieli niezly ubaw i beda dawali glupie komentarze ze jestem taka gruba ze nie dal rady mnie wniesc :(

moja szfagierka tez jest spora i wchodziła sama i wyglądało to normalnie

Linaa napisał(a):

> W sumie to wcale nie zawsze tak jest. Byłam ostatnio na dwóch
> weselach i tak nie było. Młodzi normalnie razem wkroczyli na
> sale;) więc nie przejmuj się.

Zgadzam się. Możecie tak samo jak do kościoła, dostojnie wejśc na salę weselną, i już !

anula
kurcze w sumie i racja ale wydaje mi sie ze to tak glupio bedzie wygladalo :(
a czemu zrezygnowalas z powitania i 1 tanca?

jesli ten wątek to nie żart to uważam że...

co tam tradycja.tradycja jest taka ze para młoda tanczy pierwszy taniec a ja z tego zrezygnowałam.tradycja jest taka ze para młoda jest witana przez rodzicow chlebem i sola -ja tego tez nie będę miała.
Wejdźcie po prostu smiało na salę, uśmiechnięci, trzymajcie się za ręce i wszystko będzie ok.

hmmm ale w mojej rodzinie jest taka tradycja i goscie na pewno beda zaskoczeni :(

dokładnie, nie ma się co przejmować :-)

Mój Tomasz sobie cały czas żartuje, że do Wesela musi trochę przypakować żeby mnie przez próg przenieść, hehe
razem się śmiejemy

image
image
W sumie to wcale nie zawsze tak jest. Byłam ostatnio na dwóch weselach i tak nie było. Młodzi normalnie razem wkroczyli na sale;) więc nie przejmuj się.
image
do góry