Widok

problem z dzieckiem sąsiadów

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach wieczornych (po 22 nieraz po 23) przez co nie możemy z mężem spokojnie zasnąć, rozmowy i prośby nic nie dają. Mama dziecka nie pracuje i nie musi wstawać o 5 rano, ja niestety tak, co mogę zrobić? Sprawa w sądzie? Opieka społeczna?
popieram tę opinię 209 nie zgadzam się z tą opinią 138
Twoja własność taka sama jak starej baby pod tobą.cebulaku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie nie do końca mówią prawdę, nie chcą konfliktów,a ty to wykorzystujesz pytając nieszczerych polaczķow czy im to przeszkadza.Forma szantazu, na pewno słychać

Szkoda, że policja nie chce interweniować, ale może warto spróbować porozmawiać z sąsiadami po przyjacielsku? Być może nie zdają sobie sprawy, jak bardzo przeszkadza ten dźwięk i uda się znaleźć jakieś kompromisowe rozwiązanie.
Coś o mnie i u mnie tutaj
Ja miałem rozrydrzonego bachora u dołu który szalał tak mocno że nie dało się funkcjonować we własnym domu. Wówczas wpadłem na pomysł aby rozpocząć basowanie. Bas z głośnika był skierowany w podłogę. Uruchamial się i cichnął zgodnie z rytmem życia bombelka. Poskutkowało.

Inne tematy z forum Kobieta

Dziewczyny jak poradzić sobie (14 odpowiedzi)

Z facetem narcyzem > Miała któraś z was do czynienia?

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (75 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

jak schudnąć... :( (193 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

do góry