Widok

problem ze znalezieniem niani

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam naprawdę duży problem. za dwa miesiące (pod koniec marca) muszę wrócić do pracy. W domu pozostawię niespełna 7-miesięczną córeczkę. Od pewnego czasu rozglądam się za opiekunką, niestety wśród znajomych nie ma żadnej wolnej niani. Mieszkam na Obłużu Leśnym i najlepiej byłoby znaleźć opiekę w tej okolicy. Proszę o pomoc :)
Mój adres mailowy: lagusowa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie na nianię po prostu niestać! Taka smutna rzeczywistość, zarabiam 1300zł- i wszystko miałabym dać obcej kobiecie? Dlatego jestem na wychowawczym, aż młodsza córa pójdzie do przedszkola. Mieszkam w Gdańsku ceny niań są podobne jak w Gdyni.
1000zl za nianie w gdyni?tez myslalam,ze to dobra oferta(to nie gdańsk wkoncu bo tam sa nie oszukujmy sie inne ceny wszystkiego) ...Tez jestem w szoku nieco....:]
image
od 7 zł w górę. co Ty na to?
Alina to mnie podlamalaś:(( ja mieszkam też w gdyni i tez bede szukac niani i wydawało mi się że tak za tysiąc znajde :((
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
dzisiejszy dzień mnie załamał.wydawało mi się, że za pełen etat zajmowania się dzieckiem (tylko!!!) kwota 1000 zł. wystarczy. niestety ściągnięto mnie na ziemię. chyba muszę zmienić zawód :)
tylko,ze kolezanka chce nianie wlasnie z okolic miejsca zamieszkania,co jest logiczne:)
powodzonka w poszukiwaniach Alinko:)
image
To może partner, o ile mieszkacie razem, pracuje w innej dzielnicy i tam poszukacie? ;-)
www.niania.pl polecam
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pracuję bardzo blisko domu :)
ale dzięki
A może w pobliżu Twojego miejsca pracy kogoś znajdziesz...?
Wywiesiłam już ogłoszenia w okolicy oraz w sklepach i nie mam odzewu. Bardzo dziękuję za Wasz odzew
pozdrawiam
hej,

ja popytałam ekspedientek w sklepikach osiedlowych. I dostałam namiary na 2 babki, które były chętne do opieki. Powiedziałam też sąsiadom, że szukam opiekunki. I w ten sposób znalazłam naszą supernianię.
Możesz też zaczepić starszą panią z wózkiem. Też mieszkam na Obłużu i znam ten stres i niepokój co zrobić z maleśtwem.

Zapytam też mojej niani, czy nie zna kogoś...

Powodzenia
a moze wywies ogloszenie w okolicy? Moze jakas emerytka, czy studentka będzie zainteresowana...
do góry