Widok

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie?

Żabianka Morena Temat dostępny też na forum:
dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby, ktore wiedza, jak mozna umowic sie do niego prywatnie.

micrococcus@gazeta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mojej koleżanki z klasy ojciec :)
Wiem, że bardzo ciężko się do niego dostać, ale wiem, że przyjmuje w Endomedzie na Opolskiej i subisława :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
dziekuje, ale czy jestes pewna, ze NADAL tam przyjmuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podnoszę
Nie jestem pewna, jak jest teraz, ale jeszcze rok temu Profesor na pewno przyjmował w Endomedzie. Najprościej więc byłoby tam zadzwonić.
Ojjka - naszej koleżanki z klasy ;)

najprościej wejść na stronę Endomedu i sobie sprawdzić :] w razie wątpliwości - zadzwonić ;]

http://endomed.pl/

z tego co widzę - jest na liście lekarzy :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie jest tak prosto jak sugerujecie - prof. Sworczak widnieje na stronie Endomedu od dawien dawna, mimo, ze mial przerwe w przyjmowaniu tam. Widac strona nie jest zbyt czesto aktualizowana. Uzyskalam tez informacje, ze Endomed NIE REJESTRUJE aktualnie do profesora, ale zdobylam nr komorkowy, pod ktorym umawiaja na wizyty u niego. Pozdrawiam.
a czy mogłabyś podać ten telefon? błagam.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc Moniko, niestety pod numerem ktory zdobylam, mila pani informuje, ze prof. nie przyjmuje NOWYCH pacjentow. Ja juz stracilam nadzieje na wizyte u niego, ale moze ktos tu podpowie, co zrobic, zeby sie do niego dostac? Rozwazalam wyprawe na Akademie Medyczna i probe "zlapania" profesora w klinice, zeby poprosic o konsultacje... ale nie wiem, czy to ma sens?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od wielu lat prof. prywatnie przyjmuje we wtorki na Wajdeloty w Gd.Wrzeszczu, w Trójmiejskim Centrum Medycznym. Zarejestrować można sie pod tel. 341-62-63 lub 344-42-55.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

najlepszy endokrynolog!!! uratował mi życie!

Aniu, a możesz podać informacją gdzie teraz przyjmuje?

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

do góry