Widok

projekty archon

Mam pytanie, spodobał nam się jeden pojekt tej firmy. Chciałabym zapytać czy wiecie ile kosztuje zmiana w projekcie tzw. przerobienie garażu na pokój czyli zamiast drzwi garażowych ma byc okno. Zupełnie idealny ten projekt by był jak by jeszcze można było zrobić wejście na poddasze i tam jedno choć pomieszczenie. Ciekawa jestem czy jest to do zrobienia, ale czy wtedy cena projektu nie wzroście do kosmicznych sum. :(
to dokładnie ten projekt:
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-jonagoldach/m4b5d997ca8627

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas za zmianę dwóch okien 500zł u nich w oddziale, ale jak poszukasz sobie architekta to wychodzi taniej:) no i najpierw upewnij się czy dana zmiana jest konieczna do wprowadzenia w projekt:) są zmiany istotne, które należy wprowadzić i nieistotne:)
imageimage
no włąsnie nie istotna sprawą jest chyba zrobienie uzytecznego poddasza tak mi się wydaje.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

fajne płytki (6 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

Budowa domu w Trójmieście (28 odpowiedzi)

Czy ktos mógłby mi powiedzieć ile w warunkach trójmiejskich kosztowała by budwa takiego domu:...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

do góry