Widok

projekty archon

Mam pytanie, spodobał nam się jeden pojekt tej firmy. Chciałabym zapytać czy wiecie ile kosztuje zmiana w projekcie tzw. przerobienie garażu na pokój czyli zamiast drzwi garażowych ma byc okno. Zupełnie idealny ten projekt by był jak by jeszcze można było zrobić wejście na poddasze i tam jedno choć pomieszczenie. Ciekawa jestem czy jest to do zrobienia, ale czy wtedy cena projektu nie wzroście do kosmicznych sum. :(
to dokładnie ten projekt:
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-jonagoldach/m4b5d997ca8627

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas za zmianę dwóch okien 500zł u nich w oddziale, ale jak poszukasz sobie architekta to wychodzi taniej:) no i najpierw upewnij się czy dana zmiana jest konieczna do wprowadzenia w projekt:) są zmiany istotne, które należy wprowadzić i nieistotne:)
imageimage
no włąsnie nie istotna sprawą jest chyba zrobienie uzytecznego poddasza tak mi się wydaje.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

Meble ogrodowe (58 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry