Widok
Agnieszka moja mała dostaje jedną butelką 100-130 ml, raz na kilka dni. Najpierw kupiliśmy bebilon, ale tak czytałam i czytałam i NIBY prócz probiotykami się nie różnią (no i ceną oczywiście) Co prawda tym cukrem się nie zainteresowałam, ale w szpitalu po porodzie jak ktoś ma potrzebę dokarmiać to własnie bebiko dają albo bebilon, więc tym się sugerowałam. Jak spytałam w szpitalu czemu raz dają bebiko a raz bebilon to pielęgniarka stwierdziła, że to to samo i tyle. :|
Mleka nr 1 nigdy nie sa w promocji.A co do bebika to teraz jest nowy sklad i jest ono troche mniej slodkie.
Najmniej slodki jest hipp,corka go pila do roku,potem juz nie chciala bo byl gesty i niesmaczny,potem nan-ale tu niestety wystąpiły zaparcia jak zreszta po wszystkich produktach nestle.Wiec nam tylko bebiko zostaje.
Najmniej slodki jest hipp,corka go pila do roku,potem juz nie chciala bo byl gesty i niesmaczny,potem nan-ale tu niestety wystąpiły zaparcia jak zreszta po wszystkich produktach nestle.Wiec nam tylko bebiko zostaje.