Widok

promocja na bebiko?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
macie jakies namiary na promocje bebiko (4 ew 3)? moze cos sie gdzies szykuje na dniach? thx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
auchan, real
gdzie najtaniej teraz bebiko 3
http://promobaby.pl/marka-bebiko.html
tylko nie zawsze w gazetce jest napisane, dzis zadzwonila do mnie kolezanka ze jest promocja na mleko nan ale niestety nie nasze... wpolo markecie chyba
przejrzałam wszystkie gazetki i narazie nic,zero promocji na bebiko.
dobra, kazdy daje dziecku to co uwaza za sluszne a moze by tak na temat ktos napisał? gdzie promocja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mała ma szczepienie za tydzień to podpytam pediatrę.

Syn mój był na początku na Nanie, potem przechodził przez Bebilon i Bebilon Pepti, Nutramigen, ostatecznie skończył na Bebiko, ale to było 8 lat temu.
No Dominik pil hippa bardzo sobie chwale to mleko,najlepsze ktore pil!! Potem niestety musielismy na Nutramigen przejsc,a jak juz sie wszystko wyjasnilo no to poszlam na Gerbera
Mleka nr 1 nigdy nie sa w promocji.A co do bebika to teraz jest nowy sklad i jest ono troche mniej slodkie.
Najmniej slodki jest hipp,corka go pila do roku,potem juz nie chciala bo byl gesty i niesmaczny,potem nan-ale tu niestety wystąpiły zaparcia jak zreszta po wszystkich produktach nestle.Wiec nam tylko bebiko zostaje.
na razie tyle dostaje, potem więcej... jeśli będziesz chciała zmienić na mniej słodkie to im szybciej tym lepiej :)
ja teraz pewnie będę miała problem, jak się nie uda to trudno... szkoda, że mi nikt wcześniej nie podpowiedział ;) bo nie jestem zwolenniczką słodzenia i przyprawiania dzieciom...
Agnieszka moja mała dostaje jedną butelką 100-130 ml, raz na kilka dni. Najpierw kupiliśmy bebilon, ale tak czytałam i czytałam i NIBY prócz probiotykami się nie różnią (no i ceną oczywiście) Co prawda tym cukrem się nie zainteresowałam, ale w szpitalu po porodzie jak ktoś ma potrzebę dokarmiać to własnie bebiko dają albo bebilon, więc tym się sugerowałam. Jak spytałam w szpitalu czemu raz dają bebiko a raz bebilon to pielęgniarka stwierdziła, że to to samo i tyle. :|
nie wpadłam na to, bo miałam dłuuugą przerwę między tym gerberem a bebiko i nie miałam do czego porównać
ale dzięki, teraz kupię gerbera, może jej podejdzie akurat :)
No napewno mam juz wszystkie sprzwdzone i bebiko najbardziej slodkie :(
mówisz, że gerber mniej słodkie? może spróbuję, starsza piła gerbera kiedyś i nie było źle... a my jeszcze kaszki dosypujemy, bo samo mleko to za mało, więc tam też jest cukier :/
Ja raz kupilam bebiko bo wszyscy tu tak zachwalaj i wogle i sobie pomyslalam kupie,ale moj maly nie chcial pic takie slodkie, w koncu wymieszalam z gerberem i poszlo ale jest mega trucizna :(
fakt, nie zwróciłam na to uwagi wcześniej, a teraz jak kupiłam na próbę babydream z rossmana to aż gorzkie mi się wydało i takie jakieś bezsmakowe... oczywiście dzieci nie chcą go pić... no ale teraz to już po ptakach :/
a nieuwazacie ze bebiko jest bardzo słodkie....
i my szukamy, ale 3 i 4 :)
Również podbijam temat :) My poszukujemy mleko bebiko 1
moze ktos wie o promocji melka?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry