Widok

prośba o radę

-chcę kupić mieszkanie w Gdańsku,nie jestem stąd dlatego proszę o radę internautów.Interesuje mnie M3 dwupokojowe w bloku,jaką wybrać dzielnicę.Zależy mi żeby była to bezpieczna okoli
ca i dobrze skomunikowana.Pozdrawiam i z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od Twoich preferencji i możliwości finansowych.
Blisko kolejki SKM to Żabianka, Oliwa, troche dalej, ale taniej to Przymorze, a bliżej morza to Brzeźno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uważam że najlepszy jest Wrzeszcz pod tym względem, blisko kolejka, tramwaj a przy główniej wszystko czego dusza zapragnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kluczowe pytanie to Z CZYM ma być skomunikowana Twoja dzielnica?
Bo co z tego, że zamieszkasz na Żabiance czy w centrum Wrzeszcza, jak będziesz musiał codziennie dojeżdżać np. na Osową :)
zapraszam nad morze,
dojazd tramwajem do centrum Gdanska - 20min
http://otodom.pl/m3-gdansk-garaz-sprzedam-bezposrednio-id7377618.html
dziękuję za informacje dla mnie niezwykle przydatne,mieszkanko p.mz bardzo ładne,niestety dla mnie za drogie.Jeśli zaś chodzi o to z czym ma być skomunikowane to mieszkanie to chodzi o centrum Gdańska.Wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam...Liczę na więcej podpowiedzi np na temat bezpieczeństwa
Z centrum Gdanska to lepiej wydaje mi się skomunikowana Cisowa (ze 30 km) niż np. Łostowice (z 5 km)
Szczególnie w godzinach szczytu :)
hop

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dobry i tani projekt domu (20 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (45 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (40 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

do góry