Widok

prośba o radę

-chcę kupić mieszkanie w Gdańsku,nie jestem stąd dlatego proszę o radę internautów.Interesuje mnie M3 dwupokojowe w bloku,jaką wybrać dzielnicę.Zależy mi żeby była to bezpieczna okoli
ca i dobrze skomunikowana.Pozdrawiam i z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od Twoich preferencji i możliwości finansowych.
Blisko kolejki SKM to Żabianka, Oliwa, troche dalej, ale taniej to Przymorze, a bliżej morza to Brzeźno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uważam że najlepszy jest Wrzeszcz pod tym względem, blisko kolejka, tramwaj a przy główniej wszystko czego dusza zapragnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kluczowe pytanie to Z CZYM ma być skomunikowana Twoja dzielnica?
Bo co z tego, że zamieszkasz na Żabiance czy w centrum Wrzeszcza, jak będziesz musiał codziennie dojeżdżać np. na Osową :)
zapraszam nad morze,
dojazd tramwajem do centrum Gdanska - 20min
http://otodom.pl/m3-gdansk-garaz-sprzedam-bezposrednio-id7377618.html
dziękuję za informacje dla mnie niezwykle przydatne,mieszkanko p.mz bardzo ładne,niestety dla mnie za drogie.Jeśli zaś chodzi o to z czym ma być skomunikowane to mieszkanie to chodzi o centrum Gdańska.Wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam...Liczę na więcej podpowiedzi np na temat bezpieczeństwa
Z centrum Gdanska to lepiej wydaje mi się skomunikowana Cisowa (ze 30 km) niż np. Łostowice (z 5 km)
Szczególnie w godzinach szczytu :)
hop

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Jak mieszka się w bloku? (19 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

do góry