Widok

prostownica

moze ktoras z Was poleci mi naprawde dobra prostownice do wlosow??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
remingtona sama mam za 120 kupowalam 3 lata temu teraz za ok 70 stoi
remington mam taka kupiłam 2,5roku temu kosztowała wtedy 290zł nie zniszczalna super.
image

dzieki...a moze podacie model:)???
Również polecam Remingtona. Ja mam model Remington S 1005. Prostownica jest po prostu świetna. Dane techniczne znajdziesz w internecie. Swoją kupiłam na Allegro za ok. 100zł z przesyłką i szczerze polecam.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Ja jako fryzjerka polecam ta:
http://allegro.pl/ermila-magic-straight-prostownica-promocja-i1782223113.html
kupilo ja duzo moich klientek i kazda z nich jest bardzo zadowolona...
dziekuje bardzo za fachową rade:)
wszystkie prostownice Remingtona sa dobre - a jezeli chodzi o model to zalezy ile jestes w stanie poswiecic pieniazkow; ogolnie sa to jedne z lepszych prostownic - wyprobowalam ;) prostyuje wloski po kazdym myciu ;P
dzieki:)w sklepie trudno cos znalezc...mysle,ze do 200zl dostane jakas dobra a skoro prawie kazda z Was poleca remingtona to pewnie sie skusze na jakas:P
Polecam prostownice profesjonalne (te co fryzjerzy używają), są dużo lepsze od zwykłych. Ja mam Magic firmy Ermila, kupiona w hurtowni fryzjerskie Veba na Chełmie,

Inne tematy z forum Kobieta

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry