Widok

proszę o namiary do osoby,która sprowadza auta....

Wrzeszcz Górny Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pilnie potrzebuję telefon/mail do osoby,która sprowadza fajne samochody,,,,tylko sprawdzone osoby,liczę na Was..:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy czy chcesz kupić samochód już przywieziony, czy chcesz jechać z tą osobą do Niemiec, czy wystarczy Ci zapewnienie tej osoby że auto jest o.k. i ma je zwozić, oczywiście po wcześniejszym obejrzeniu go na zdjęciach.
Jedno jest pewne nikt nie przywiezie auta bez zaliczki
Witam
Ja tez jestem w nagłej sytuacji. Potrzebuje kogoś kto zna się na samochodach, zna język niemiecki i zechce pojechać z mężem po samochód oraz pomoże w załatwieniu wszystkich formalności tam na miejscu. Błagam o pomoc bo sprawa jest pilna. Serdecznie dziękuję za wszelkie namiary na osoby które się tym zajmują. Niestety nie jesteśmy z Trójmiasta, nikogo tu nie znamy i nie ma nam kto polecić osób które zajmują się sprowadzaniem aut. Czekam z niecierpliwością licząc na Waszą pomoc. Pozdrawiam Aneta
Hej. Jestem z Niemiec (Polka), mam samochod marki BMW 118 i inne rowniez moge nagrac, gdyz moj kumpel sie tym zajmuje i zawsze szuka dla mnie auta. Zawsze jestem zadowolona. Mowil mi juz dawno czy nie chcialabym posr.w sprzedazy na Pl, gdyz do niego przyjezdzaja Polacy , biora na lawete auta i do Polski. Jednak od tych! to nigdy nie wiadomo co sie bierze, bo picuja i zakrywaja autentyczny stan pojazdu. Tylko osoby naprawde zainteresowane. Kontakt przez nr.: GG :20312619 Pozdr.
.....Aaaa.. to BMW mam na sprzedaz, ma sie rozumiec. po szczegoly na ww GG.
Polecam bukar.pl
Krzysztof Bukowski, namiary znajdziesz na stronie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22 odpowiedzi)

Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były z ikea i polskiej...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (50 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry