Widok
prosze o opinie - sukienka
po wielu wielu poszukiwaniach, i odrzuceniu 2ch powaznych i myslalam, ze jedynych kandydatek Tanger - firmy Pronovias i modelu z kolekcji Linea Raffaelli, intensywnie chodzi mi po glowie ten model Cymbeline, ktory przedstawiam na powiekszonej fotce ponizej...zdaje sobie sprawy, ze sukienka moze nieco inna, ale w sobote ja przymierzalam...i czulam sie cudownie...

dziekuje za wszelkie opinie

dziekuje za wszelkie opinie
dziekuje za opinie...zgadzam sie jednak z Toba, ze mimo tolerancji jaka panuje w mojej rodzinie..i faktu, ze wszyscy wiedza jaka jestem, biore pod uwage, ze moze zdarzyc sie jakis komentator/ka...ale wiesz co...mam to gdzies..to moj dzien:)...o zapomnialam sie...nasz dzien:) dzieki za opinie Miciu:)
zawsze bedzie ktos komentowal, komuś coś się nie spodoba..gdybyśmy miały kierowac się takimi wyznacznikami to zadna z nas nie bralaby ślubu!!! piękna sukienka chociaz ja wole bardziej tradycyjne..jeśli masz ładne nogi i masz co pokazac to wogole sie nie zastanawiaj. To Twój dzień a małżonek na widok pięknych nóg padnie...
Mnie sie bardzo podoba.Sama przymierzałam podobna i powiem jedno...nie chce żeby mój facet padł na zawał,nie dośc że takie przeżycie jak śLub to jeszcze moje nogi...ahh.Ale jak Twój facet ma silne nerwy to bierz ją zdecydowanie...lubie jak cos jest inne,zdecydowane a nie takie szaro myszkowate....kalie sa piekne myślałam nad tym ale jednak zdecydowałam sie na róże kolor czerwień wdadajaca w burgund...broń boże zadnych ciapków i mieszania (WIELE KOBIET MARZY O TAKIEJ ALE WARUNKI NOGOWE NIE TE;).
podoba mi sie..ale osobiscie nie poszlabym w takiej...chociaz moj tata ciagle mnie namawia na ten styl...chcialby zebym poszla w krotszej, bo bedzie cieplo itp.:) :) :) kochany tatus ale niestety to nie dla mnie:) ale pasuje wysokim dziewczyna wiec powinnas w niej dobrze wygladac, a jesli sie dobrze czujeszz-to kupuj!:)
Wedle prosby
sorki ze tak póxno ale dzisiaj jestem z doskoku na forum
wiec jako krawcowa
suknia jest orginalna i odważna ( o ile dobrze pamietam na cywilny?)
obie które wkleilas sa cudne ale ta poprostu rewelka
i chcialabym zobaczyć ja na żywo uwielbiam takie suknie -inne niz wszytskie , nieoklepane
mam nadzieje ze pomoglam
sorki ze tak póxno ale dzisiaj jestem z doskoku na forum
wiec jako krawcowa
suknia jest orginalna i odważna ( o ile dobrze pamietam na cywilny?)
obie które wkleilas sa cudne ale ta poprostu rewelka
i chcialabym zobaczyć ja na żywo uwielbiam takie suknie -inne niz wszytskie , nieoklepane
mam nadzieje ze pomoglam
sliczna ale do kościóła to przydałaby się jakas "halka/falbana " do zakrycia ud :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ta pierwsza sukienka jest bardzo ładna, ale zdecydowanie trzeba do sukienek w takich fasonach pasować i umieć ją nosić. z tego co zaobserwowałam sukienki krótkie, z trenem wybierają kobiety, którym się wydaje że będą ekstrawaganckie i oryginalne jak do tego założą białe kozaki z czubkami. ja uważam że to szczyt ślubnej tandety.
a ta ostatnia to akurat "klasy" nie ma wcale. sukienka idealna dla różowej panienki ze sztucznymi szponami.
a ta ostatnia to akurat "klasy" nie ma wcale. sukienka idealna dla różowej panienki ze sztucznymi szponami.