Widok
prosze o podpowiedz'
jak dojechac z lotniska L. Walesy na dworzec PKS przy 3maja?
ze strony ZTM wiem tylko, ze prawdopodobnie autobusem 110 w strone Wrzeszcza, ale gdzie mam sie przesiasc? niestety nazwy przystankow nic mi nie mowia, bo nie jestem z Gdanska.
strona PKS nie nadaje sie do niczego. dworzec jest tam smotna wyspa, na ktora dostac sie mozna jedynie przypadkiem w wyniku jakiegos kataklizmu, jak w cast away-poza swiatem z Tomem Hanks'em!
wole jednak by moj samolot wyladowal na lotnisku a nie w morzu.
dzieki za pomoc!
ze strony ZTM wiem tylko, ze prawdopodobnie autobusem 110 w strone Wrzeszcza, ale gdzie mam sie przesiasc? niestety nazwy przystankow nic mi nie mowia, bo nie jestem z Gdanska.
strona PKS nie nadaje sie do niczego. dworzec jest tam smotna wyspa, na ktora dostac sie mozna jedynie przypadkiem w wyniku jakiegos kataklizmu, jak w cast away-poza swiatem z Tomem Hanks'em!
wole jednak by moj samolot wyladowal na lotnisku a nie w morzu.
dzieki za pomoc!
najlepiej wsiądź w autobus "B". jedzie od lotniska aż do gdańska. zatrzymuje się przy samym dworcu głównym PKP, którego nie sposób przeoczyć :) dworzec PKS znajduje się nad dworcem PKP.
zarówno w autobusie, jak i w okolicach dworca, każdy Tobie udzieli szczegółowych informacji.
zaletą autobusu B jest to, że nie masz żadnych przesiadek.
zarówno w autobusie, jak i w okolicach dworca, każdy Tobie udzieli szczegółowych informacji.
zaletą autobusu B jest to, że nie masz żadnych przesiadek.