Widok
Ale o co chodzi, o co chodzi?!
Czytam sobie te Wasze texty, i stwierdzam jednoglosnie i kategorycznie - polowa tych wpisow to kompletny chaos i absurd... To mi sie podoba :)
No ale swoją droga to Ci wszyscy utalentowani ludzie, którzy starają sie coś tutaj przedstawić powinni sie realizować w jakimś innym miejscu, tak żeby bylo ich bardziej widać, nie sądzicie?
No ale swoją droga to Ci wszyscy utalentowani ludzie, którzy starają sie coś tutaj przedstawić powinni sie realizować w jakimś innym miejscu, tak żeby bylo ich bardziej widać, nie sądzicie?
O ja...
Jezu, ludzie, ale dzien...
Mozna spokojnie stwierdzic, ze moja glowa jest bardziej upatra ode mnie
Ja przynajmniej wiem, kiedy dac za wygrana, a ona bolli
i boli
i boli
i boli...
Plagiat, zniknales stad?
Uczysz sie do matury:)???
Esclarmonde
W pewnych wypadkach czarna bielizna po prostu wyglada lepiej:)
Nie mam na mysli nic sprosnego
Mozna spokojnie stwierdzic, ze moja glowa jest bardziej upatra ode mnie
Ja przynajmniej wiem, kiedy dac za wygrana, a ona bolli
i boli
i boli
i boli...
Plagiat, zniknales stad?
Uczysz sie do matury:)???
Esclarmonde
W pewnych wypadkach czarna bielizna po prostu wyglada lepiej:)
Nie mam na mysli nic sprosnego
Cathar Goodbye
Podoba mi sie logo ostatnich dni...To o wyciaganiu reki do gwiazd... Chyba wciaz to czynie...Wciaz od nowa...
A gdy zapadl mrok, biegne ukryc sie w moim snie...Znow polece do mojego zamku, na ukochany szczyt.Schowam sie miedzy murami i bede cicho spiewac o tych, co odeszli... Swiat zatonal w ciemnosci, a chmury przyslonily ksiezyc. Niebo staje sie grozne... Niebo staje sie smutne... Zaczyna plakac deszczem. Jak ja...
Odchodze w cien...jak Oni...
Odchodze w Cisze...znow nie majac sily spiewac.
Odchodze w moj upragniony sen...
A gdy zapadl mrok, biegne ukryc sie w moim snie...Znow polece do mojego zamku, na ukochany szczyt.Schowam sie miedzy murami i bede cicho spiewac o tych, co odeszli... Swiat zatonal w ciemnosci, a chmury przyslonily ksiezyc. Niebo staje sie grozne... Niebo staje sie smutne... Zaczyna plakac deszczem. Jak ja...
Odchodze w cien...jak Oni...
Odchodze w Cisze...znow nie majac sily spiewac.
Odchodze w moj upragniony sen...
Agentko
A co ja mam powiedziec? Olewaj texty szefowej, grunt to sie nie przejmowac. Latem bylam u jednej cioci, ktora tez robila mi caly wyklad na ten temat, bo to przeciez dziwne, by kobieta w moim wieku nigdy nie miala faceta... Coz, ja jej nie uswiadomie, chcialabym miec jeszcze troche spokoju...^_^
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Aik
Nigdy nie pisalam do Anonsow! Z kims mnie pomyliles?
Ja nie mam tajemnic adj.ksyw...Bylam Haruka Tenou, potem Q w Wieczorze Wybrzeza, no i Esclarmonde...od jesieni1999.
Musiales wiec czytac moje dawne "Cathar Wave"... Sledziles...ale dlaczego? Potrzevbowales az tyle czasu, aby przekonac sie, ze jestem Katarka???
Ja nie mam tajemnic adj.ksyw...Bylam Haruka Tenou, potem Q w Wieczorze Wybrzeza, no i Esclarmonde...od jesieni1999.
Musiales wiec czytac moje dawne "Cathar Wave"... Sledziles...ale dlaczego? Potrzevbowales az tyle czasu, aby przekonac sie, ze jestem Katarka???
TO ALL
MAM PYTANIE ,
CO W WASZYM OTOCZENIU UWAŻANE JEST ZA PRZEJAW EKSTRAWAGANCJI?NIE CHODZI BYNAJMNIEJ O STYL UBIERANIA, CZY MUZYKĘ.
MOJA SZANOWNA KIEROWNICZKA STWIERDZIŁA OSTATNIO, ŻE SZCZYTEM EKSRAWAGANCJI JEST U MNIE BRAK MĘŻA I PRZYNAJMNIEJ JEDNEGO DZIECIAKA U KOLAN.BARDZO JĄ IRYTUJE, ZE JEJ SYSTEM WARTOŚCI NIE ROBI NA MNIE WIĘKSZEGO WRAŻENIA.
NIANAWIDZIDZĘ I GARDZĘ LUDZMI, KTÓRZY PRÓBUJĄ INNYM NARZUCIĆ WŁASNY STYL ŻYCIA, A GDY TO NIE WYCHODZI ZWALCZAJĄ TAKIE OSOBY JAJ I CZYM SIĘ DA.
MOŻE KOGOŚ TO ZAINTERESOWAŁO I MNIE ODPOWIE.
CO W WASZYM OTOCZENIU UWAŻANE JEST ZA PRZEJAW EKSTRAWAGANCJI?NIE CHODZI BYNAJMNIEJ O STYL UBIERANIA, CZY MUZYKĘ.
MOJA SZANOWNA KIEROWNICZKA STWIERDZIŁA OSTATNIO, ŻE SZCZYTEM EKSRAWAGANCJI JEST U MNIE BRAK MĘŻA I PRZYNAJMNIEJ JEDNEGO DZIECIAKA U KOLAN.BARDZO JĄ IRYTUJE, ZE JEJ SYSTEM WARTOŚCI NIE ROBI NA MNIE WIĘKSZEGO WRAŻENIA.
NIANAWIDZIDZĘ I GARDZĘ LUDZMI, KTÓRZY PRÓBUJĄ INNYM NARZUCIĆ WŁASNY STYL ŻYCIA, A GDY TO NIE WYCHODZI ZWALCZAJĄ TAKIE OSOBY JAJ I CZYM SIĘ DA.
MOŻE KOGOŚ TO ZAINTERESOWAŁO I MNIE ODPOWIE.
Aik
Tak.Wlasnie dlatego stopniowo nabralam przekonania, ze moze jednak powinnismy porozmawiac poza HP. Niekoniecznie od razu osobiscie...
Pisalam, zreszta na pewno sie domysliles, ze boje sie, ze ktos(czyt. facet) chce mnie podrywac. Z Twej strony sie tego juz nie boje...
A mysle, ze mamy sobie wiele do wyjasnienia.
Nie moge obiecac, ze 3.04 bede...nie mam ziel. pojecia, czy do wieczora nie bede na zajeciach. Po prostu napisz, a ja postaram sie jak najszybciej odp...tego dnia czy w nastepne.
Czemu ciagle mam wrazenie, ze wiesz cos waznego, co ma jakis zwiazek ze mna....Dzis to ja Cie bede telepatycznie lapac.^_^
Pisalam, zreszta na pewno sie domysliles, ze boje sie, ze ktos(czyt. facet) chce mnie podrywac. Z Twej strony sie tego juz nie boje...
A mysle, ze mamy sobie wiele do wyjasnienia.
Nie moge obiecac, ze 3.04 bede...nie mam ziel. pojecia, czy do wieczora nie bede na zajeciach. Po prostu napisz, a ja postaram sie jak najszybciej odp...tego dnia czy w nastepne.
Czemu ciagle mam wrazenie, ze wiesz cos waznego, co ma jakis zwiazek ze mna....Dzis to ja Cie bede telepatycznie lapac.^_^