Widok

prosze o szczerosc

PS. Czesc Esclarmonde!!! Wlasnie wyslalam Ci maila!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lennonka

A ja Ci wlasnie odpisalam^_^ Sprawdz!
A co do stroju...calkiem normalnie;)A Ty?
Pozdrawiam!

Cathar Thoughts

"Szczescie polega na tym, aby miec co robic,
aby miec kogo kochac, aby miec w co wierzyc."
(Mike Yaconelli)
PS. Wiec czemu to nie wystarcza...(?)

Lenonko

AAAAA!!! No tak An American Player jako całość, bije na łep Fat boy'a, szkoda tylko, że nie znam, aż tak dobrze angielskiego.
No ale Fat boy, do Craig Davida, chyba wypada lepiej.
Whoooow, Wytnij z chustek i imagine, jeny, muszę to posłuchać, tylko gdzie, nie mam Mtv : ) ..........a Vive mam = ))
POP KULTURA ZJE WSZYSTKO
A ostatnio słyszałem Beatelsów z dwa nie samowite utwory z płyty Revolver, ciekawe czy dorwę ją gdzieś za dychę.

Nirvana

Nirvana, ale czy na około dochodzimy do celu? Wydaje mi się że tak.

Nirvana

Nirvana, fakt do swoich marzeń do ich realnośći, trzeba przekonać siebie, często o tym zapominam.

7sk Prodigy

W sobotę na Polsat 2 leciał stary film zmontowany przez Koch Int. o The Prodigy.
Ten pech, że nie widziałem od początku, swojego czasu jakieś większe części wywiadu były
emitowane, czy to w turbo-transie na Polsacie, czy TVG. Ale nigdy, aż tyle. I bez cenzury.
W ksiązce Electronic Punks, opisane było jak zespół siedział cały czas w hotelu, jadł i palił jointa za jointem i w tym
błogostanie udzielał wywiadów. no i właśnie w filmie tym był jeden z tych wywiadów. Kiedy to Keith z jointem w ręce, a nawet chamsko zaciągający
się nim do kamery (to wcześniej nie było emitowane = ) ). Mówi że naturalnym narkotykiem XX wieku jest adrenalina, która wydziela mu się na koncertach.
Tak samo były niezłe żuty z zasceny, gdy już po koncercie było widać keitha po "adrenalinie". Czadzik, no i livy, część była też w filmie ELECTRONIC PUNKS, ale
nie wszystko. Jednym słowem, ból że nie nagrałem, a raczej kumpel nie nagrał bo niemam polsatu 2.

Nefer

Matrix w pamięci ciągle żywy ; ). Zresztą wystarczy zobaczyć jaki postęp dokonał się
w ciągu 50 lat istnienia komputerów. Do ilu dziedzin życia się niepostrzeżenie wkradły "maszyny obliczeniowe".
Ale bądzmy optymistami, w końcu jaki gatunek opanował
świat, krzem to tylko minerał.

LENNONKO

wię szczerze mówię Tobie, że jestem ubrana teraz w szare domowe dresy, szarą bluzę z napisem SHARKS , brązowe skarpetki, białe majteczki i czarny staniczek :`)

is it OK?

pozdrawiam cieplutko ;`)

Isildur

kiedy to bedzie to jutro?

polish pride

Polacy to cieniasy, i tak zremisujš z Armeniš.
Gołota niedawno dostał w zęby, Sosnowski też.
Małysz za rok straci formę i wszystko
będzie już w normie.

Swietlik

balejage to odmiana pasemek ale odpowiednio dopasowywana do oryginalnego koloru wlosow. Sprawia to wrazenie mniej szokujace od tradycyjnuch i daje niezly efekt wizualny. Pozdrowienia-

Neurotic

czy to prawda ze istnieja kolejne czesci Matrixa? A jesli tak to czy widziales? Pozdrowienia-

Alchemik

no nie na UFO nie wygladam... A znasz "sztuczke" z dziedziny ezoteryki z ekierka i igla? Sorry dzis krotko, ranna zmiana jest koszmarna, moze jutro wiecej, pozdrowienia-

Esclarmonde

odnosnie SMS masz chyba racje, dzis krotko, moze jutro uda mi sie wiecej napisac. Pozdrowienia-

Plagiat

To jutro było wczoraj.

Chora sytuacja. Mamy w Polsce zawod, ktorego nie mozna nazwac, konia z rzedem kto zna poprawna nazwe dla czlowieka wyrabiajacego pizze (pizzer, pizzeman, pizzman odpadaja- nie istnieja wg polskich norm jezykowych)

do neffer

może kucharz ??? :)

Pia

Zdazylam? I hope...
Dedykuje Ci piosenke Misty z pokemonow "I wanna tell You what I am feeling..."
Dalszy ciag znasz...Do zobaczenia Skarbie!

Nefer

Jesli sie to potwierdzi, to bede sie cieszyla...Napiszesz mi wiecej szczegolow w liscie?
Do jutra!^_^

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry