Widok

proszę o wasze opinie o przedłużaniu rzęs w studio Progres w Gdańsku

Witam, na grouponie znalazłam promocję na przedłużanie rzęs w studio Progres, jest to szkoła policealna na Wałach Piastowskich, czy któraś z Was dziewczyny korzystała kiedyś z ich usług? Trochę się boje, że wpadnę w ręce uczennicy a nie kogoś doświadczonego....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Także jestem stałą klientką Moniki w studio Progres.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
autoreklama? Ładnie i szybko zrobione rzęsy? Przedłużanie rzęs to precyzyjna praca. To nie wyścig na 60m. Znam efekty szybkiego przedłużania - są rzadkie a czasami następnego dnia spadają i szkoda pieniędzy. Piszecie bzdury to myślcie trochę. Cena usługi 60 - 80 zł, tak się cenią tylko amatorzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 28
Byłam na kursie z przedłużania rzęs . Z kursu jestem zadowolona. Tak jak p. Monika mówiła trzeba ćwiczyć żeby nabrać wprawy. Ja już pare miesięcy trenuje na koleżankach . Robie rzęsy coraz lepiej . Z kursu jestem zadowolona dużo się dowiedziałam i dostałam certyfikat. Marlena.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na przedłużaniu rzęs za 150 zł w innym miejscu i byłam u P Moniki za 80 zł ,nie widzę różnicy między tamtym droższym salonem a zagiegiem u p Moniki. Marlena.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedłużałam rzęsy u p Moniki . Rzęsy trzymają się świetnie ,polecam. Tel 513 359 142 .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz nie jest w zieleniaku a we Wrzeszczu . Niestety zapomniała mi powiedzieć o tym przez telefon . Pojechałam do zieleniaka .... Ale udało nam się w końcu umówić i bardzo się cieszę że u tej właśnie pani miałam zabieg zagęszczania rzęs. Chodziło mi o naturalny elegancki efekt i to osiągnęłam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musicie pamiętać dziewczyny o tym ze każda ma inne rzęsy i jedne będą dobrze reagowały na dany klej, jedne nie. Ja osobiście jestem mega zadowolona z pracy Pani Moniki i chodzę do niej od lat. Zakładam rzęsy a uzupełniam dopiero po 1,5 mies. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

do góry