Widok
Tak tylko wyrażę moje zdanie nie staram sie być wredna ale po prostu odradzam tego zabiegu...nie widzialam jeszcze nigdy dziewczyny która miałaby zrobione to tak dobrze żeby nie było widać tej sztucznej różnicy.
Sądzę że nie warto.
Jeżeli jednak sie zdecydujesz to trzymam kciuki by wyszło swietnie! :-)
Sądzę że nie warto.
Jeżeli jednak sie zdecydujesz to trzymam kciuki by wyszło swietnie! :-)
Wiesz ja Ci mogę powiedzieć szczerze ,że cholernie fryzjerka Cię naciągneła...za włosy Indyjskie płaci się standardowo 500zł , najlepsze włosy na rynku europejskim to są włosy słowiańskie i one właśnie kosztują średnio 1100-1300zł...A co do puszenia się , to zależy do jakiej babki trafisz , włosy nie tylko dobiera się pod względem ceny ale też jakości naszych naturalnych włosów...no i oczywiście zamierzonego efektu noszenia , użytkowania.Do autorki postu : Każdy gatunek włosów różni się strukturą i jakością. Obecnie mamy ich 4 na rynku europejskim (azjatyckie,indyjskie,europejskie i słowiańskie) Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to szczerze i fachowo mogę Ci na nie udzielić odpowiedzi , a zarazem że względu na doświadczenie przestrzec nad wykonywaniem tego zabiegu u pseudo szkoleniowców podając przy tym rzeczywiste sytuacje z którymi przygody klientek mnie zetknęły ...patrycja_szczepaniak@tlen.pl
Jedź do http://fokusownia-skarzysko.pl/jaka-metoda-przedluzyc-wlosy/ super efekt.