Widok

przedszkole Bajka w Rumi

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktos z was ma dziecko w przedszkolu Bajka? szukam opini na temat Bajki gdyz moje dziecko sie tam dostało i jestem ciekawa czy to dobry wybór?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadna mama nie ma tam dziecka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop do góry ;)
napewno znajdziesz rozne opinie bo jest to jedno z najstarszych przedszkoli w rumi. ja przez ostatnie pol roku szukalam opini na wszystkie panstwowe przedszkola w rumi. o bajce slyszlam tylko tyle, ze jest tam straszna wilgoc? ale czy to prawda? nie wiem.
mysle, ze skoro wychowalo sie kilka pokoleń w tym przedszkolu to musi byc ok ;)) btw zawsze sie znajdzie "cos"
powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szwagierki dziecko chodziło do Bajki kilka latek i byla zadowolona.Mąż teraz remontował cos w tym przedszkolu to mi tu podpowiada ze trochę czuć bylo wilgocią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
było czuc? czyli przedszkole jest po remoncie? no to mam nadzieję ze bedzie ok ;) w internecie nic nie jest napisane na temat tego przedszkola.a jak panie w przedszkolu? sympatyczne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Amelka też się tam dostała, mi bardzo zależało na tym przedszkolu :) A propos wilgoci, to niestety wiem, ze tak jest, tzn było. Teraz w wakacje jest tam remont i mam nadzieję, ze to pomoże. A wiesz już kiedy jest zebranie ?? Miałam dziś zadzwonić, ale kompletnie zapomniałam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwsze zebranie mialo byc 16 czerwca ale gdy na nie poszłam to nie było pani dyrektor. Powiedzieli mi ,ze będą dzwonic i informowac lub dowiadywac sie samemu na poczatku sierpnia. jezeli nie zapomne to zadzwonie w poniedziałek ;) a twoja Amelka to który rocznik?
Dzwoniłam do bajki.Zebranie dzieci nowo przyjetych bedzie 29.08 o godzinie 16.30
;)
hop...
czy wasze dzieci tam chodza? jestescie zadowoleni?
ja jestem bardzo zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja także, jestem bardzo zadowolona z przedszkola "Bajka" w Rumi. Moje dziecko chętnie do niego uczęszcza. Ze spokojem mogę je zostawić pod opieką pań pracujących w tej placówce, które są bardzo przyjazne. Uważam, że wyrządzono im wielką krzywdę w okresie toczącego się "boju" o Słoneczną Jedynkę". Myślę, że wiele osób zmieni tę opinię. Pozdrawiam.
Moje dziecko oddaje do tego przedszkola już drugi rok na miesiąc wakacji, nigdy nie usłyszałam niczego niepokojącego od dziecka. Chętnie tam chodzi i wraca zadowolone. Pozytywna atmosfera i panie bardzo miłe.
a my niezadowoleni z przedszkola! moje dziecko chodzi,ale niezbyt zadowolone,mówi ,ze sie nudzi...faktycznie zauwazyliśmy ,ze mało sie tam dzieje.
W tym przedszkolu mało się dzieje... to chyba żart! Panie dwoją sie i troją żeby dzieci i sie uczyły i dobrze bawiły. Moja córka chodzi tam kolejny rok i nie dam złego słowa powiedzieć. Teatrzyki, spotkania z ciekawymi osobami. W zależności od grupy albo kino albo wyjścia na place zabaw. Czasem chodzą do kuchni i mają okazje ,,podglądać" panie kucharki w pracy i im pomóc. W przedszkolu jest dużo zabawek.Ok może nie są to najnowsze i jakieś mega super ale są.Panie uczą piosenek, wierszyków. Jak nie odpowiada komuś to zawsze może przenieść dziecko do prywatnego...Może zamiast siedzieć na forum porozmawiaj z paniami które opiekują się grupa Twojego dziecka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z paniami rozmawiam:) zeby było jasne. Przenosic dziecka tez nie bedę, dziwie sie taką sugestią,,
niektórych nie stac na prywatne przedszkole,,,a co do opini,
kazdy ma prawo do własnych odczuc.:) pozdrawiam:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Żeby było jasne, każdy ma prawo do swojej opinii to niech one będą naprawdę obiektywne. Moja córka chodzi tam kolejny rok i znamy się z rodzicami i nikt do tej pory nie stwierdził że dzieci w przedszkolu się nudzą. Może pani dziecko nie bawi się z innymi dziećmi albo może nie potrafi się chwile samo bawić wiec wtedy mu się nudzi. To jest państwowa placówka i niestety nie ma tylu zajęć dodatkowych jak w prywatnych przedszkolach. Coś kosztem czegoś...
Może porozmawia Pani z innymi rodzicami czy również ich dzieci się nudzą. Większą grupą będzie łatwiej coś zmienić lub zasugerować zmiany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuje za radę... na pewno skorzystam.
Niestety z rodzicami jeszcze sie nie znamy bo to grupa krasnoludków, no i kontakt jest średni,,,mam nadzieje,ze sie zmieni wkrótce.
jestem dobrej myśli.
Lecz jakie wrażenie mam takie mam:). Odbieram dziecko w różnych godzinach i proszę mi wierzyć za każdym razem dzieci bawią sie same, widzę przez okno;)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co do zabawy mojego dziecka z innymi, to nie zauważyłam zeby żle sie bawiło z innymi i rodzeństwem swoim:)...tu akurat nie ma problemu:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. A czy to przedszkole. Nie podchodzi pod. Katolickie przedszkole. Jestem. Przerażona tym co Obaczylam na ich stronie:
http://www.bajkarumia.pl/galeria/koleda-w-przedszkolu
A też chcę w tym. Roku zapisać moje dziecko do tego przedszkola, które nie będzie uczęszczać na religię itp incydenty gdyż jesteśmy innego wyznania....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry