Widok
Tez jestem ciekawa. Na ryneczku słyszałam w sobotę reklame :)
dlaczego chcesz odstąpic?
no ode mnie tez:)
Daria wpisowe 200 zł i 350 zł w dwóch żłobkach ( nie zwraca się go i nie odpisuje od pierwszego czesnego- przynajmniej w tych dwóch w których ja mam miejsce) czesne co miesiąc w jednym 500 zł w drugim 550 zł w każdym trzeba dawać pampersy i pieluszki, dodatkowo jedzenie dla malucha- bo starsze mają catering a niemowlaki mają zabierać jedzonko ze sobą....pościeli nie trzeba bo oba żłobki mają pewnie musisz kupić ze 3 butelki jako wyprawkę plus komplet plastikowych sztućców kubek..... no my listę do kupienia dostaniemy w lutym......a opieki nad takim małym to raczej dużo mieć nie będą, pewnie wsadzą w jakieś bujaczki..... czy położą na maty i tyle...chociaż modlę si,ę żeby było inaczej:) ja już jestem przerażona...
hejka
widze ze dyskusja na temat zlobka,my tez sie zastnawialismy na tym wyjsciem ale poki co jestem na wychowawczym i opiekuje sie 11 mies synkiem,nawet chcialam wziac pod opieke maluszka no ale jak dalam ogloszenie na niania.pl to malo odzewu ,mozna powiedziec ze wcale,mysle dlatego ze mam juz dziecko i moze rodzice mysla ze mniej moze bym zajmowala sie ich dzieciatkiem,nie wiem...pozdrawiam
do Janowiaczka skolei trzeba sie zapisylac od 1 marca ale male szanse sa na przyjecie od 1 wrzesnia wiec nie wiem co zrobic..
pozdrawiam
widze ze dyskusja na temat zlobka,my tez sie zastnawialismy na tym wyjsciem ale poki co jestem na wychowawczym i opiekuje sie 11 mies synkiem,nawet chcialam wziac pod opieke maluszka no ale jak dalam ogloszenie na niania.pl to malo odzewu ,mozna powiedziec ze wcale,mysle dlatego ze mam juz dziecko i moze rodzice mysla ze mniej moze bym zajmowala sie ich dzieciatkiem,nie wiem...pozdrawiam
do Janowiaczka skolei trzeba sie zapisylac od 1 marca ale male szanse sa na przyjecie od 1 wrzesnia wiec nie wiem co zrobic..
pozdrawiam