Widok

przedszkole kraina bajek rumia

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o opinię na temat przedszkola Kraina Bajek w Rumi, niestety w internecie nie mogę nic znaleźć a może na forum jest osoba która słyszała coś na ich temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez jestem ciekawa. Na ryneczku słyszałam w sobotę reklame :)
mogę odsprzedać tam miejsce w żłobku od 1 marca 2011 roku za opłatę wstępną (200 zł płaciłam, odsprzedam za 100 zł)
dlaczego chcesz odstąpic?
bo zarezerwowałam żłobek bliżej domu- bo szmelta jest daleko ode mnie
no ode mnie tez:)
Madziara84 a możesz napisać do którego żłobka zapiszesz dziecko?, ja też powoli rozglądam się za jakims dobrym żlobkiem i dlatego zbieram opinie. Jeżeli bede chciala zapisac dziecko od czerwca to czy juz musze to robic? myslalam ze mam jeszcze troche czasu
Byłabym zainteresowana ofertą odkupienia miejsca prosze o kontakt moj mail lenulka@wp.pl
Mój synek chodzi do Krainy Bajek od Lipca 2010 roku. Jestem bardzo zadowolona, od tego czasu bardzo się rozwinął, zaczął sporo mówić. Chętnie przychodzi do przedszkola i nie chce z niego wychodzić. Zżył się z Paniami. Profesjonalna i domowa ciepła atmosfera. Szczerze polecam wszystkim rodzicom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zapisałam Blankę do Domisiów na Różanej, blisko mnie i moja znajoma ma tam dzieci i bardzo sobie chwali.
Oliwka ja rezerwowałam miejsce w Krainie Bajek jak byłam w 8 miesiącu z Blanką a miała iść tam od marca 2011, a teraz we wrześniu rezerwowałam Domisie też od III.2011 także się spiesz bo żłobków w Rumi jest mało...a tak przynajmniej będziesz miała pewne miejsce
Zgadzam się, oddaję teraz tam moją 6 miesięczną córeczkę. Jest jeszcze kilka miejsc, więc radzę się pospieszyć:)
Dziewczyny a powiedzcie jak wygladaja koszty opieki nad niemowlakiem? I jak wyglada taki dzien w zlobku? Bo tez sie zastanawiam co zrobic z Malym jak bbede wracac do pracy po macierzynskim.
image
Daria wpisowe 200 zł i 350 zł w dwóch żłobkach ( nie zwraca się go i nie odpisuje od pierwszego czesnego- przynajmniej w tych dwóch w których ja mam miejsce) czesne co miesiąc w jednym 500 zł w drugim 550 zł w każdym trzeba dawać pampersy i pieluszki, dodatkowo jedzenie dla malucha- bo starsze mają catering a niemowlaki mają zabierać jedzonko ze sobą....pościeli nie trzeba bo oba żłobki mają pewnie musisz kupić ze 3 butelki jako wyprawkę plus komplet plastikowych sztućców kubek..... no my listę do kupienia dostaniemy w lutym......a opieki nad takim małym to raczej dużo mieć nie będą, pewnie wsadzą w jakieś bujaczki..... czy położą na maty i tyle...chociaż modlę si,ę żeby było inaczej:) ja już jestem przerażona...
poza tym jak masz możliwość to nie oddawaj:) ja muszę wrócić do pracy... nie mamy zaufanej niani...dziadkowie niestety pracują....
no u mnie podobna sytuacja iestety:( Chetnie oddalabym jakiejs mamie, ktora jest na wychowawczym swoje malenstwo, ale to pewnie latwo znalezc nie bedzie. A teraz jak slysze ze tyle wczesniej trzeba zlobek rezerwowac to chyba musze juz teraz jakas decyzje podjac...
image
no niestety my stracimy 200 zł wpisowego z tego pierwszego żłobka.. ale co zrobić ten drugi żłobek jest bliżej nas i będzie mi łatwiej odbierać Blankę... możesz zarezerwować miejsce a może w między czasie się znajdzie jakaś opiekunka...my też tak chcieliśmy i musieliśmy mieć wyjście awaryjne...
hejka
widze ze dyskusja na temat zlobka,my tez sie zastnawialismy na tym wyjsciem ale poki co jestem na wychowawczym i opiekuje sie 11 mies synkiem,nawet chcialam wziac pod opieke maluszka no ale jak dalam ogloszenie na niania.pl to malo odzewu ,mozna powiedziec ze wcale,mysle dlatego ze mam juz dziecko i moze rodzice mysla ze mniej moze bym zajmowala sie ich dzieciatkiem,nie wiem...pozdrawiam
do Janowiaczka skolei trzeba sie zapisylac od 1 marca ale male szanse sa na przyjecie od 1 wrzesnia wiec nie wiem co zrobic..
pozdrawiam
No ja tez chce sie zaopiekowac ale wlasnie mamy mysla ze jak juz mam swoje to ich dziecko nie bedzie mnie interesowalo i jak sie dowiaduja ze mam swoje to dziekuja :(
image[/url]
image[/url]
Moja córka chodzi od września do krainy bajek i jestem bardzo zadowolona.Panie bardzo dbaja o dzieci i jest bardzo miła atmosfera i nie jest tez drogo. naprawde polecam:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie mamy jestem mamą nie z pełna 2 letniego synka i z chęcią zaopiekuję się u siebie w domu jeszcze jednym maluszkiem,zainteresowane mamy proszę o kontakt email basienka001@wp.pl z chęcią odpowiem na wszystkie pytania,pozdrawiam Barbara

Inne tematy z forum Rumia

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry