Widok

przejażdżka czołgiem - gdzie?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Drogie Mamy,
chciałabym zrobić komuś wyjątkowy prezent i pomyślałam o przejażdżce prawdziwym czołgiem :) czy w 3mieście są takie atrakcje? wiem, że można w Mrągowie i Wa-wie, ale czy u nas też jest taka możliwość? bardzo proszę o wszelkie informacje! z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

aczy ts bylby zainteresowany aby zebrac ekipe.
Ja tez chcialam kupic na prezent jednej osobie.
Jesli tak, prosze o kontakt na adres: dorotaxm@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Kolibkach kilka lat temu bylam z dziecmi na festynie, to przejazdzka czolgiem byla za darmo. zaluje ze nie skorzystalam, ale czolg jezdzil po duzych gorkach i ztchorzylam wtedy ;-)
-Przejażdżka prawdziwym czołgiem T-55 lub "Panterą" kosztuje 500zł (max. 5 osób)
-Przejazd pojazdem gąsienicowym BAT-M (max. 33 osoby) to 450zł

Sprzętu na którym można jeździć w Muzeum Techniki Wojskowej jest o wiele więcej. Poniżej adres :

Muzeum Techniki Wojskowej Gryf, w Dąbrówce koło Luzina przy ul. ppłk. R. Lubowiedzkiego 2.

Link do strony muzeum: http://www.muzeumgryf.pl/pl/przejazdzki.html

Numer telefonu do rezerwacji terminu przejażdżek 667-910-060
Cena kosmiczna ;)
Pamiętam na jakimś festynie militarnym, parę lat temu, przejażdżka kosztowała 50 zł.
Dziękuję :d
Mileczka rewelacyjny pomysł. :) Czy mogę prosić Cię o kontakt na maila: majfen@wp.pl
Mileczka - bardzo fajny i oryginalny pomysł ;)

Mama - ale się uśmiałam ;D
Lunaa, wiem, spokojnie ;) i masz racje! sama uważam, że to szalone :P ale znam takiego jednego Pana, który uwielbia czołgi, kolekcjonuje miniaturki itd. i tak pomyślałam, że to by był fajny i oryginalny prezent, a wspomnienia to jest coś, czego nikt nam nie zabierze ;) a co z tego będzie to się okaże :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie byłam niemiła, po prostu stwierdziłam fakt :)
Nie ma za co :)
AgusiaGda, dziękuję ślicznie! :)

Nie wiem po co te ironiczne komentarze. Matko, tylko Polacy mogą być chyba tacy niemili bez powodu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
znalazłam :))))) http://www.muzeumgryf.pl/pl/offer.html
"Przejażdżki pojazdami gąsienicowymi (czołg, transporter, BAT). 1000zł dla 5 osób za godzinę, po uprzedniej rezerwacji terminu przez telefon +48 516 008 085."

Muzeum Techniki Wojskowej GRYF w Żukowie :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rosjanie niedługo wybierają się w naszym kierunku, więc możesz do Putina smsa z zapytaniem wysłać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
W Gdańsku na Piastowskiej stał czołg ale musieli go wywieźć. Może zadzwoń tam i zapytaj czy organizują takie przejażdżki http://www.wiadomosci24.pl/artykul/byl_sobie_czolg_271757.html
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/gdzie-jest-czolg-mieszkancy-walcza-o-symbol-oliwy,329015.html
looknij na preznty marzeń czy jakoś tak, tam sa takie nazwijmy to extremalne prezenty :))) ale nie wiem czy w 3mieście znajdziesz taką atrakcję
no wiem :) ale znam takiego jednego fanatyka czołgów ;)
o kurcze, czego to ludzie nie wymyślą......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry