Widok
w studiu piercingu, wbrew pozorom to najbezpieczniejsza opcja, można znaleźć też kosmetyczkę która przekłuwa ale nie pistoletem ( dlatego zasugerowałam studio ). Przekłuwanie pistoletem to rozrywanie. No i nie jest to sterylne, bo nie chodzi o wymianę tylko końcówki. Studio "leżeć" naprzeciwko skm wzgórze maksymiliana, przy kręgielni u7 mogę polecić
od kiedy to przekłute uszy to okazywanie seksualności ? :D nawiązując do mojej poprzedniej wiadomości, normalne przekłuwanie, nie pistoletem, czyli takie jakie powinno być może trochę przerażać dlatego radzę najpierw pójść samemu i porozmawiać z osobą która będzie miała to robić, spytać czy sama sugeruje aby takiej dziewczynce przekłuć uszy. Szczerze mówiąc, mając 4 dziurki w uchu, w tym jedną w chrząstce, 3 miałam przekłute w studiu piercingu a jedną jako 8 letnia dziewczynka u kosmetyczki. Strasznie to wspominam, bolało, ucho napuchnięte, gdyz tak jak pisałam pistolet rozrywa tkankę. Przekłuwanie w studio wspominam bardzo miło i napewno było o wiele mniej bólu :)