Widok
przekopywanie gnoju 17 zł brutto hahaha
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/2-osoby-do-prac-pomocniczych-przy-przekopywaniu-gnoju-w-gdansku-baninie-praca-od-zaraz-ogl4861833.html
Co wy na to? :D Jakies cyrki.
I do tego trza mieć średnie hahahaha
No i praca w młodym zgranym zespole muhahahaha
Co wy na to? :D Jakies cyrki.
I do tego trza mieć średnie hahahaha
No i praca w młodym zgranym zespole muhahahaha
Wasze podejście jest co najmniej niesmaczne. Piszę niesmaczne bo nie chcę używać bardziej dosadnego określenia.
Jeżeli nie miałbym z czego żyć to pewnie skusiłbym się na tę ofertę. 17 zł nawet brutto to obecnie wcale niezła stawka nawet jak na przerzucanie gnoju.
Ale wy pewnie jesteście z tej grupy ludzi co to mają dyplom podstawówki, wygórowane oczekiwania odnośnie pracy i wynagrodzenia i roszczeniową postawę więc wiecie lepiej.
Jeżeli nie miałbym z czego żyć to pewnie skusiłbym się na tę ofertę. 17 zł nawet brutto to obecnie wcale niezła stawka nawet jak na przerzucanie gnoju.
Ale wy pewnie jesteście z tej grupy ludzi co to mają dyplom podstawówki, wygórowane oczekiwania odnośnie pracy i wynagrodzenia i roszczeniową postawę więc wiecie lepiej.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ręce opadają. Patrz, wielkimi specjalnie dla ciebie napiszę, bo nie ogarniasz:
W NINIEJSZYM WĄTKU NIKT O WYNAGRODZENIU NIE PISAŁ. AUTOR WĄTKU MIAŁ NA CELU UWYPUKLENIE ABSURDU POWYŻSZEGO OGŁOSZENIA, W KTÓRYM DO PROSTEJ PRACY PRZERZUCANIA OBORNIKA POSZUKUJE SIĘ LUDZI Z MATURĄ I KREATYWNOŚCIĄ.
Dotarło, czy za trudnych słów używam?
W NINIEJSZYM WĄTKU NIKT O WYNAGRODZENIU NIE PISAŁ. AUTOR WĄTKU MIAŁ NA CELU UWYPUKLENIE ABSURDU POWYŻSZEGO OGŁOSZENIA, W KTÓRYM DO PROSTEJ PRACY PRZERZUCANIA OBORNIKA POSZUKUJE SIĘ LUDZI Z MATURĄ I KREATYWNOŚCIĄ.
Dotarło, czy za trudnych słów używam?
Ktoś sobie żart zrobił i to niekompetentny to ogłoszenie nie jest spójne. W nagłówku jest napisane ,, przy przekopywaniu gnoju " po co ktoś miał by przekopywać gnój może ewentualnie przerzucać . Poza tym w obowiązkach jest napisane ,, przerzucanie gnojówki " a gnój i gnojówka to nie jest to samo . Osoby wtajemniczone w tą branżę to wiedzą i na pewno się zorientują że to żart i nie będą aplikować na takie stanowisko.
Tu nie jest istotne czy ogłoszenie jest żartem czy też nie. Równie nieistotne jest czy gnój i gnojówka to to samo czy co innego.
Moją uwagę natomiast zwraca postawa osób szukających pracy. Takim osobom zawsze coś nie w smak. A to wymagania za wysokie, a to gnój to nie gnojówka, a to wreszcie stawka za niska. Gdybym naprawdę stał pod ścianą to wziąłbym jakąkolwiek pracę apotem ewentualnie szukał innej lepszej zamiast siedzieć na d*pie i jojczyć jak to mi jest źle i ciężko.
Pracodawca ma prawo życzyć sobie od przyszłego pracownika np licencji kierowcy rajdowego nawet jeżeli praca będzie polegała na rozwożeniu pizzzy. Czy takiego pracownika znajdzie to inna sprawa ale wymagania mieć może.
Moją uwagę natomiast zwraca postawa osób szukających pracy. Takim osobom zawsze coś nie w smak. A to wymagania za wysokie, a to gnój to nie gnojówka, a to wreszcie stawka za niska. Gdybym naprawdę stał pod ścianą to wziąłbym jakąkolwiek pracę apotem ewentualnie szukał innej lepszej zamiast siedzieć na d*pie i jojczyć jak to mi jest źle i ciężko.
Pracodawca ma prawo życzyć sobie od przyszłego pracownika np licencji kierowcy rajdowego nawet jeżeli praca będzie polegała na rozwożeniu pizzzy. Czy takiego pracownika znajdzie to inna sprawa ale wymagania mieć może.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem