Odpowiadasz na:

Re: przepis na danie z fasolką szparagową

a zapomniałam jeszcze, że ostatnio kroiłam wędzony boczek w paseczki i podsmażyłam, do tego cebula i czosnek i dopiero wtedy fasolka i pomidorki.

Twój przepis też super.
rozwiń

a zapomniałam jeszcze, że ostatnio kroiłam wędzony boczek w paseczki i podsmażyłam, do tego cebula i czosnek i dopiero wtedy fasolka i pomidorki.

Twój przepis też super.

Ja polędwiczki kroję w medialiony na jednej patelni, a na drugiej smażę cebulkę i kurki, po usmażeniu podlewam wodą, wrzucam polędwiczki i na końcu dużo przypraw i śmietanę 12 %, aż zrobi się lekko żółta i do tego bagietka MNIAM :D

ale obżartuch ze mnie ;)

zobacz wątek
16 lat temu
~Cytrynka

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry