Widok

przepraszam:-(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem,ze moj watek niechcacy narobil niepotrzebnie balaganu a nikt go nie chce usunac mimo ze o to prosilam... Przepraszam was dziewczyny jelsi was niechcacy broniac sie obrazilam:-( Nie chcialam naprawde,wybaczcie... Eustomki nie chcialam obrazic a napisac ze sie nie zgadzam z tym co od niej uslyszalam i z jej zachowaniem w stosunku do mnie i tyle.Koniec mojego komentarza.a mojego glupiego nieaktualnego juz watku "powazny problem;-(" nie chce juz kontynuowac i sie tam nawet od dnia dzisiejszego nie wpisze... Was prosze o to samo. Nie wiem czy potraficie zrozumiec,wybaczyc mi to cale zajscie( faktycznie nie poiwnnnam takich blahych tematow poruszac na forum-wtedy mialam jakiegos dola i tak wyszlo glupio ...narobilam przez to balaganu) i zapomniec... mam taka nadzieje,ze nie bede od tego dnia juz skreslona na calym forum i nienawidzona przez wszystkich... to bylo przyznam dziecinne,ale chce juz z tym skonczyc i pomozcie mi z tym. A teraz zycze wszytskim wesolych swiat ,jeszcze raz przepraszam za zajscie i pozwolcie i mi i innym przyszlym pannom mlodym cieszyc sie tym stanem a nie psuc sobie humor takimi bzdurami.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tylko pytam o slub cywilny. Koscielny bedzie pozniej.

taa ale kolezanka tu pytala czy cywilny mozna w niedziele albo pon wielkanocny brac a nie koscielny-ze koscielny mozna to wiadomo od dawien dawna:)))) a on cywila bral dzien wczesniej jednak...

można brać ślub cywilny w Wielkanoc, mój brat miał w sobotę cywilny (bez zabawy), a w niedzielę kościelny wraz z weselem, potem Poniedziałek Wielkanocny-poprawiny:)
Dziekuje za odpowiedz.

Hmm,musialabys sie jeszcze dokladniej dowiedziec ale wydaje mi sie ze mozna ... slyszalam o luidziach ktorzy biora cywilny w Boze Narodzenie wiec niby czemu nie w Wielkanoc?? hmm... tylko podejrzewam ze jesli to slub jest udzielany tylko w konkretnych godzinach a nie przez caly dzien. Nie chce Cie wprowadzac w blad,dowiedz sie lepiej w USC.

Zdrowych, pogodnych Swiat slonko.

Mam do ciebie pytanko poniewaz ty bierzesz slub cywilny to moze znasz odpowiedz na moje pytanie. Czy mozna brac slub cywilny w swieta?? (Chodzi mi o wielkanoc)

Słonko, życzę Ci spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i aby twoje przygotowania do ślubu przebiegały w miłośći i szczęsciu.

Ps. Życzę Ci również , abyś znalazła przyjaciółkę lub przyjaciela któremu mogłabyś się wyżalić , a nie opisywać swoje problemy na forum.
do góry