Widok

przerejestrowanie z ciezarowego na osobowy

jw.jak to sie zalatwia?gdzie?ile moze kosztowac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w srerwisie, demontaż kratki,sprawdzenie wyposażenia np. pasy dla pasażera itd koszt kilka stówek i do wydziału komunikacji wbicie do dowodu
to już nie trzeba jeździć po drodze na stację kontroli pojazdów?
nie trzeba, ja takie dokumenty załatwiałem w oplu, bo opla miałem ciężarowego
nie trzeba, ja takie dokumenty załatwiałem w oplu, bo opla miałem ciężarowego
styknie ci kwitek /fv, paragon/, o demontazu kratki, montazu pasow. moze byc od zwyklego mechniora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzy lata temu nie styknęło trzeba to było robić w ASO, bez tego nie było homologacji. Teraz może to się zmieniło
trzy lata temu nie styknęło trzeba to było robić w ASO, bez tego nie było homologacji. Teraz może to się zmieniło
Taką operację zrobisz na każdej stacji diagnostycznej, która ma uprawnienia do zdjęcia kratki,wystawią Ci fakturę za zdjęcie oraz zapłacisz za rozszerzony przegląd techniczny,koszt ok. 250-300zł w zależności od pazerności danej stacji.Sprawdź czy masz z tyłu 3 pasy i zagłówki
Nie trzeba zdejmować kratki. Ja kratę pozostawiłem w osobowym gdy woziłem psa. Kupiłem ciężarowy z liczbą miejsc 4, a przerejestrowałem na osobowy z liczbą miejsc 5 pozostawiając kratę. Na stacji diagnostycznej tylko sprawdzili obecność piątego pasa bezpieczeństwa. Kraty nie pozwoliłem demontować, gdyż nie ma takiego przepisu, który zabrania jej posiadania w samochodzie osobowym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Hummer H2/H3 (75 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Hak do przyczepy - jaki koszt? (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

do góry