Widok

prześcieradło frotte z gumką

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!

musze zakupić sobie kilka prześcieradeł konieczne z gumką, ostatnie które kupiłam w Jysku wyglądają jak ściera, w dodatku wciąż brudna mimo prania... - p o r a ż k a!!

Także może macie jakiś sklep, w którym kupowałyście dobrej jakości, grube prześcieradła z gumką, a może jakis sprzedawca na allegro bo nie chce znowu kupic jakiegoś szitu... :/
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ostatnio kupiłam przescieradlo w makro. na podwojne łozko kosztowalo cos ok 50 zl ale naprawde warto. jest mile w dotyku i idealnie pasuje na nasze lozko. takze jesli masz mozliwosc zakupow w makro to polecam :)
image

image
a faktycznie przescieradlo z Jyska po 3 dniach sciagnelam i oddalam na szmaty bo do niczego innego sie nie nadawalo, a juz napewno nie do spania :/
image

image
Mam mozliwosc :)
A pamietasz może jakiej firmy było żebym nie wzieła jakiegoś badziewia :)
image
Ja też ostatnio kupiłam takie prześcieradło w Makro, jakość super! niestety nie pamiętam nazwy firmy :(
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
no niestety nie pamiętam nazwy :(
image

image
my pościel i prześcieradła kupowaliśmy na Allegro od tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5147232

nauczeni wcześniejszym doświadczeniem - że prześcieradło z gumką zbiegło się po 2 praniach i zsuwało się z materaca(160x200) tym razem kupiliśmy 200x220 :)

frotka nie jest baaardzo gruba :) ale po kilku praniach wciąż jest taka sama :) (mamy bordowe prześcieradło i poszewki na jaśki + bawełniane żółte prześcieradło i poszewki na jaśki - tak żeby pasowały do naszych pościeli)
ja też się nadziałam na prześcieradła frotte;(
Ale bardzo polecam z jersey-u, też kupowałam w jysku a się sprawdziły:) Są też w miarę tanie ale nic się z nimi nie dzieje.
image
jezeli jesteś z pruszcza to na rynku jest jedna pani która sprzedaje bardzo dobre jakościowo prześcieradła - nam tesciowa kupila za 35 zł z frotty 160x200 i nic się z nim w praniu nie dzieje ;-)

Najlepiej zamówić przez internet :) Sama kupowałam właśnie na https://posciel.pro/69-przescieradla-jersey moim zdaniem jedne z lepszych produktów i to naprawde w dobrej cenie :)

Ja też polecam te z posciel.pro ale mi lepiej sprawdzają się frotte https://posciel.pro/70-przescieradla-frotte mają dla mnie przyjemniejszy materiał ale to kwestia gustu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry