Widok

prześliczna sukienka do chrztu sprzedam

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Witam na mojej aukcji

Mam do sprzedania prześliczną sukienkę do chrztu rozmiar 6-12m - rozmiar w klatce piersiowej 56,5 cm , długość 45cm sukienka jest biała, bez rękawków, sukienkę sprzedaje jako nowa gdyż była założona tylko na 2 godziny , sukienka moze też być założona na ślub, jest to materiał satynowy matowy , na dole są 2 prześliczne różyczki z koralikami i wstążką , z tyłu wiązana na kokardkę , góra wyszywana i przy szyi ozdobiona świecącymi kamyczkami , sukienka na dole ma 3 warstwy - tą widoczną na zdjeciu z różyczkami pod spodem widać następną czyli tą z falbanką też widoczną na zdjęciu i trzecia warstwa coś w rodzaju halki więc jak sukienka jest założona wygląda prześlicznie jak do ślubu :-) wszystko jest w kolorze białym , sukienka sprowadzona z zagranicy . Jeśli byłoby chłodno można założyc białebody z długim rękawem pod spód a na to kupić polarową pelerynkę lub kożuszek a jeśli chrzest jest na wiosnę to nie ma na co czekać bo okazja świetna , sukienka super ! Gorąco polecam , w razie pytań proszę wysłać email
cena 90zł moge wysłać na email wiecej zdjec
moj email agag27@tlen.pl

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poproszę więcej fotek na meila: bstelmac1@wp.pl

w jakim wieku była córcia gdy nosiła te sukienkę ?

wysłalłam zdjecia na email pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry