Widok
agatka moja mam wspolpracowala z ta firma ale zakonczyli... teraz pracuja z GLS... ja wysylalam za ich posrednictwem paczki i raz niestety dotarla dopiero po 6 tyg.. :/ ale bylo to z winy obojga stron, bo ja nie precyzyje napisalam adres
dalej juz bez zarzutow :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
dzwoniłam niestety nie wiedza gdzie jest powiedzieli ze zagineła na trasie kraków gdańsk,i że mam złożyć zażalenie, ale dla mnie to zadne pocieszenie:(dodali ze moze odkleila sie naklejka z adresem ale to tez zadne wytłumaczenie
Agata-Derkoracje
tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl
tel. 508 414 614
www.agatadekoracje.pl
tu niby też mozna spr na jakim etapie jest przesyłka ale przez kilka dni pisało ze kraków i zaczelismy wydzwaniac...mam nadzieje ze finał tej przygody bedzie dla mnie łaskawy.
poprzednia przesylaka znalazla sie u sąsiada w innym bloku ktorego nie znam i nigdy nie widzialam na oczy, poszukiwania trwały prawie tydz...
poprzednia przesylaka znalazla sie u sąsiada w innym bloku ktorego nie znam i nigdy nie widzialam na oczy, poszukiwania trwały prawie tydz...
Agata-Derkoracje
tel. 508 414 614
www.agatadekoracje.pl
tel. 508 414 614
www.agatadekoracje.pl
ja jak wysylam paczke to poza naklejką pisze adres olejnym flamastrem na kartonie :)
mi sie zdraazyło tylko ze DHL nie dostaryczł na czas a płaciłam 40 zł ponad za to :)
klient co prawda zamawiał na ostatnia chwile ryzykancko-ale gdyby DHL nie nawalił- przesyłka bylaby z zapasem1 dnia
przypadkiem nic nie wysyłajcie InPostem- to firma widmo
mi sie zdraazyło tylko ze DHL nie dostaryczł na czas a płaciłam 40 zł ponad za to :)
klient co prawda zamawiał na ostatnia chwile ryzykancko-ale gdyby DHL nie nawalił- przesyłka bylaby z zapasem1 dnia
przypadkiem nic nie wysyłajcie InPostem- to firma widmo
moj brat wysylała koluny UPS i chlopak ktory pracowal tam to je akurat kupiwal i co bylo smieszne kolumny stan idealny niby idebrane prze zigo a dostaje komenta ze kolumna bez glosnika cos tam zobudowa itp heheh - jaja jak berety ale jestem pewna w 200% ze lepek poprostu sam sobie wyjal to co mu bylo potrzebne i myslal ze na frajerow trafil heheh
Niestety giną i to często, stąd przerzuciłem się na usługi go global 24 http://goglobal24.pl/zagraniczne-przesylki-kurierskie/